Mahkum Dizisi Sezon Finaline Gidiyor! Ne Zaman Veda Edecek?

Son olarak 21.bölümü ile ekranlara gelen Mahkum dizisi 19 Mayıs Perşembe günü 22.bölümü ile izleyicisinin karşısına geçiyor. Yayınlandığı günden beri adından söz ettiren, farklı senaryosu ile beğenilerek izlenen Mahkum dizisi reytinglerde birinciliğini sürdürmeye devam ediyor. Bir yandan bu başarıyı sürdürmek isteyen Mahkum bir yandan da sezon finali ile ekranlara veda edecek. Yeni sezona kadrosuna yeni oyuncular katarak devam etmek isteyen Mahkum'un 24.bölümü ile sezon finali yapabileceği konuşuluyor.

22.BÖLÜMÜ İLE EKRANLARA GELİYOR!

Mahkum dizisi 22.bölümü ile 19 Mayıs Perşembe günü saat 20:00'den itibaren izleyicisi ile buluşacak. İlk yayınlandığı haftalarda pazar günleri izleyicisi ile buluşan Mahkum dizisi Fox TV'nin yayın akışında yapılan değişiklikle perşembe günü ekranlara gelmeye devam etmişti. Perşembe gününün birincisi olmayı başaran Mahkum bir çok diziyi geride bırakarak reyting tahtına yerleşti.

2 HAZİRAN'DA SEZON FİNALİ Mİ YAPACAK?

Dizilerin gidişatında en önemli belirleyici faktör elbette ki reyting sonuçları oluyor. Geçtiğimiz hafta Camdaki Kız ile reyting yarışında 2.sıraya düşen Mahkum son haftada ise tekrar 1.sıraya geçti. Bir başrol oyuncusunu kaybeden Mahkum'da yeni bir başrol gelmişti. Senaryosu zorlu olan Mahkum dizisi sezon arasına giderek daha güçlü dönüş yapmak istiyor. 2 Haziran Perşembe günü yayınlanması beklenen 24.bölümü ile sezon finali yapacağı söylenen Mahkum dizisi yaz sezonunda ekranlarda yeni bölümü ile olmayacak.

Bakmadan Geçme