Premier Lig'de Şampiyonluğu Yakından İlgilendiren Kritik Mücadele! West Ham - Manchester City

En yakın rakibi Liverpool ile 3 puan farkı bulunan  Manchester City ligin bitimine son iki hafta kala şampiyonluk için son derece önemli bir maça çıkacak. 37. Haftaya girerken Manchester City 89 puanla ilk sırada. En yakın rakibi Liverpool ise 86 puanla ikinci sırada bulunuyor.

Bügün saat 16:00'da London Stadium'da oynanacak maçta Manchester City'de önemli eksikler bulunuyor. Sakatlıkları bulunan R. Dias, K. Walker, J. Stons ve B. Mendy karşılaşmada forma giyemiyecek.

İlk 11'ler

West Ham United: Fabianski, Coufal, Dawson, Zouma, Cresswell, Soucek, Rice, Bowen, Lanzini, Fornals, Antonio

Manchester City: Ederson, Cancelo, Fernandinho, Laporte, Zinchenko, Bernardo Silva, Rodri, De Bruyne, Mahrez, Jesus, Grealish.

Man City v West Ham rescheduled date announced

Maç Öncesi İstatistikler

Ligde Manchester City deplasmanda 3 maçtır kazanıyor, deplasmanda 17 maçtır kaybetmiyor, toplamda 5 maçtır kazanıyor, toplamda 10 maçtır kaybetmiyor.

West Ham, Eylül 2015'teki 2-1 lik galibiyetten bu yana Manchester City ile oynadığı 12 Premier Lig maçını Kazanamadı. 2 beraberlik ve 10 Mağlubiyeti bulunuyor.

Manchester City, West Ham deplasmanında çıktığı son iki maçı beraberlikle tamamlayarak kazanmayı başaramadı.

West Ham vs Man City live: Highlights, reaction as Carabao Cup holders  knocked out on penalties - Manchester Evening News

Maç Yayını

West Ham ile Manchester City arasındaki İngiltere Premier Lig maçı, S Sport, S Sport Plus kanal(lar)ından canlı yayınlanacak.

S Sport'tan üye olarak maçı canlı izleyebilirsiniz!

S Sport, D Smart 78, Kablo TV 240, Tivibu 73, Turkcell TV+ 77, Vodafone TV 11 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifreli olarak izlenebilmektedir.

S Sport Plus, numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifreli olarak izlenebilmektedir.

Bakmadan Geçme