Galatasaray Şampiyonluk Yolunda Bir Engeli Daha Aştı

Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında lider Galatasaray ile kümede kalma mücadelesi veren Siltaş Yapı Pendikspor RAMS Park'ta karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar, rakibini 4-1 mağlup etti.

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında konuk ettiği Siltaş Yapı Pendikspor'u Mauro Icardi, Abdülkerim Bardakcı, Dries Mertens ve Kerem Aktürkoğlu'nun golleriyle golleriyle 4-1 mağlup etti. Konuk takımın tek golünü Alpaslan Öztürk attı.

Karşılaşmanın 35. dakikasında Dries Mertens'in pasında ceza sahası dışında topla buluşan Mauro Icardi, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Müsabakanın ilk yarısında goller peş peşe geldi. Icardi'den 5 dakika sonra sahneye çıkan Abdülkerim Bardakcı, Hakim Ziyech'in kullandığı kornerde kafa vuruşuya topu filelere yollayarak farkı 2'ye çıkardı ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

Müsabakanın 77. dakikasında Berkan'pasıyla çaprazda topla buluşan Dries Mertens, topu ağlara gönderdi ve skoru 3-0'a getirdi.

85. dakikada eski Galatasaraylı Alpaslan Öztürk takımının tek golünü kaydetti.

PENALTIYI ÖNCE KAÇIRDI, SONRA ATTI

Sarı-kırmızılılarda Kerem Aktürkoğlu, uzatma dakikalarında kazanılan penaltıdan yararlanamadı.

İnceleme sonrasında tekrarlanan penaltı topun başına geçen Kerem Aktürkoğlu, bu kez topu ağlara gönderdi ve skoru 4-1'e getirerek maçın sonucunu belirledi.

Bakmadan Geçme