• Haberler
  • Spor
  • Galatasaray'dan Duygulandıran Muslera Paylaşımı

Galatasaray'dan Duygulandıran Muslera Paylaşımı

Süper Lig'in 31. haftasında Hatayspor ile oynanan karşılaşmada ilk 11'de yer alan ve Galatasaray formasıyla 500. maçına çıkarak 5. kez dalya yapan Fernando Muslera için kulübün sosyal medya hesabından duygu yüklü mesaj paylaşıldı.

Galatasaray'ın başarılı file bekçisi Fernando Muslera, Galatasaray formasıyla 500'üncü maçına çıkarak 5. kez dalya sevinci yaşadı. Karşılaşma öncesinde Kulüp Başkanı Dursun Özbek'in plaketle onurlandırdığı sarı-kırmızılıların kaptanı Muslera için kulübün resmi sosyal medya hesabından da teşekkür ve tebrik paylaşımı yapıldı.

ÖVÜNÇ KAYNAĞIMIZSIN

Başarılı file bekçisinden övgüyle bahsedilen mesajda şu ifadelere yer verildi;

"Sakatlandığın gün sağlam bacağını seninki iyileşinceye kadar sana vermeye can atan kaç kişi vardı? Kaç çocuk sokak maçında topu yakalayınca adını bağırdı kanayan diziyle?

Bir gol dışında kaç hayali kurtardın direk dibinde? Kaç yürek yumuşadı en zor anlarda gülümseyen yüzünü görünce? Kaç forvetin başı ellerinin arasında kaldı karşında? Sahi kaç?

Bu sayıları bilmek zor ama bildiğimiz bir sayı var. Bugün şanlı formamızla 500. maçın Kaptan! Ne mutlu bize ki Galatasaraylısın; kaleciliğin, sportmenliğin ve insanlığınla övünç kaynağımızsın."

Bakmadan Geçme