• Haberler
  • Spor
  • Galatasaray'a Küfür Etti İddia Edilen Ünlü Oyuncudan Açıklama Geldi

Galatasaray'a Küfür Etti İddia Edilen Ünlü Oyuncudan Açıklama Geldi

Ünlü oyuncu Alina Boz Eşi İle katıldığı bir davette Simge'nin gündem olan Şarkısı Aşkın Olayım şarkısında Galatasaray'a küfür etti iddiası ile sosyal medyada gündem oldu. Olayın büyümesinden sonra Alina Boz Açıklama yaptı.

Oyuncu Alina Boz ve eşi  Umut Evirgen ile bir davette eğlenirken çekilen videoda Galatasaray'a küfür etti iddiası ile sosyal medya'da gündem oldu. Olayın sosyal medya'da gündem olmasında sonra Ünlü Oyuncu Açıklama Yaptı.

Yapılan açıklama şu şekilde;

Dün kayda alınan ve iznim olmadan paylaşılan videoda küfür içerikli sözleri benim söylemediğim açıkça belli olmaktadır. Konuyu bende üzüntüyle takip etmekteyim.

Galatasaray'a Küfür Etti İddia Edilen Ünlü Oyuncudan Açıklama Geldi

KÜFÜR ETMEDİM

Söz konusu videoda yalnızca sevdiğim bir şarkının sözlerini seslendirmiş olup, başkaca küfür vb. herhangi bir söz söylemedim. Beni tanıyan kişiler, bu tarz micazım olmadığını da bilirler.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIM

Videoyu iznim olmadan çeken, sosyal medya hesaplarında paylaşan, ayrıca onur, şeref ve saygınlığıma saldırı niteliği taşıyan, hakaret içerikli yorumlarda bulunan kişiler hakkında şahsi kişilik haklarımı savunmak için TCK'nın 125. maddesinde düzenlenen 'Hakaret' suçu uyarınca avukatım aracılığıyla adli sürecin başlamasına yönelik İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikayet hakkımı kullanacağımı belirtmek isterim. Bu asılsız iftirayla gündeme gelmiş olmaktan dolayı üzgünüm açıklamasında bulundı.

Galatasaray'a Küfür Etti İddia Edilen Ünlü Oyuncudan Açıklama Geldi

ALİNA BOZ KİMDİR?

Alina Boz 14 Haziran 1998'de Rusya'nın başkenti Moskova yakınlarında kırsal bir kasabada doğdu. Annesi Rus, babası ise Bulgaristan göçmeni bir Türk olan Alina Boz, ilkokula başlayana kadar Rusya’da kaldı. Ailesinin işleri nedeniyle Türkiye’ye dönen Alina Boz yedi yaşında İstanbul’a geldi, Türkçe öğrendi ve ilkokulu burada okudu. Özel Gökjet Havacılık Lisesi Kabin Hizmetleri Bölümünden mezun olmuştur. Mezuniyetin ardından Kadir Has Üniversitesi Tiyatro bölümünü kazanmıştır.

 

 

Bakmadan Geçme