• Haberler
  • Spor
  • Galatasaray 2-1 Kayserispor Maç Özeti ve Golleri İzle 15 Ocak 2024

Galatasaray 2-1 Kayserispor Maç Özeti ve Golleri İzle 15 Ocak 2024

Süper Lig'in 20.haftasında Galatasaray ile Kayserispor karşı karşıya geldi. Sarı Kırmızılı iki takımın maçında kazanan taraf Galatasaray oldu. Haftanın son mücadelesinde iki penaltı kararı çıkarken Kayserispor penaltıdan yararlanamadı.

GALATASARAY 2-1 KAYSERİSPOR

Süper Lig'de liderlik yarışında amansız bir takip yapan Galatasaray bu hafta evinde Kayserispor'u 2-1'lik skorla geçti. Maçın 83.dakikasında attığı penaltı golüyle 3 puanı kurtaran Galatasaray zor bir haftayı daha geride bıraktı.

MUSLERA PENALTI KURTARDI!

Galatasaray Kayserispor maçına damga vuran an Muslera'nın penaltı kurtarışı oldu. 1-0 geride iken Kayserispor Abdülkerim'in eline çarpan toptan penaltı kazandı. Bahoken'in kullandığı penaltıda Muslera rahat bir kurtarış yaptı.

ZOR BİR İKİNCİ YARI!

Önemli oyuncularının eksikliğinde Galatasaray ikinci yarıda zor dakikalar yaşadı. Gol bulmakta sezon başından beri zorlanan Galatasaray bugün de penaltıdan attığı golle kazanırken kalesinde ise çok pozisyon verdi.

Galatasaray, puanını 52'ye yükseltti. Ligde galibiyet hasreti 5 maça çıkan Kayserispor da 29 puanda kaldı.

Süper Lig'in 21. haftasında Galatasaray deplasmanda Trabzonspor'a konuk olacak. Kayserispor ise evinde İstanbulspor'u misafir edecek.

MAÇ ÖZETİ VE GOLLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Bakmadan Geçme