Flaş İddia! CHP'ye Bakanlık mı Verilecek?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP'ye ziyaretinin yankıları devam ediyor. Kamuoyunda konuşulan CHP'ye 3-4 bakanlık verilecek iddiası siyaset gündemine bomba gibi düştü.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel'in Cumhurhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Özgür Özel'i ziyaret etmesinin ardından bugün de Erdoğan'a Özel'e iadeyi ziyarette bulundu.

Özel'in ziyaretiyle başlayan siyasetteki ve daha da önemlisi AK Parti-CHP arasındaki yumşama uzun süre siyaset gündemini meşgul eden konuların başında yer aldı.

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün iddiası ise Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Lideri Özel'in karşılıklı ziyaretini bambaşka bir noktaya taşıdı.

Ekol TV'de gazeteci Çağlar Cilara'nın konuğu olan Cübbeli Ahmet, gerçekleştirilen karşılıklı ziyaretlere ilişkin ve CHP'nin siyasi yaklaşımına yönelik değerlendirmelerde bulundu.

3-4 BAKANLIK VERİLEBİLİR

Özgür Özel'in yaptığı siyaseti olumlu bulduğunu ve CHP ile AK Parti arasında ileride bir ittifak olabileceğine işaret eden Cübbeli, "Biz zahire göre hükmederiz. İçerisini Allah bilir. Görüntü; yani biraz kavgaların azalması, belki yeni anayasa hazırlayacaklar felan...O arada belki bir uyum, bazı şeylerin de sağlanması. İlerisi nereye gider o ittifak olur mu? İleri de bir ittifaka döner mi? Birkaç bakanlık Cumhuriyet Halk Partisi'ne verilir mi? Konuşuluyor." ifadelerine yer verdi.

AKŞENER, KILIÇDAROĞLU'NUN SEÇİLMEMESİNİ SAĞLAYARAK ALTILI MASADA DEVLETE HİZMET ETTİ

Günlerdir kamuoyunun gündeminden düşmeyen Meral Akşener-Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmesine yönelik de değerlendirmelerde bulunan ve görüşmeyi olumlu bulduğunu dile getiren Cübbeli, "Altılı masada da devlete yardım etti, hizmet etti diye düşünüyorum. Kılıçdaroğlu'nun seçilmemesini sağladı. Masadan kalkarak, bir gitti bir geldiğiyle seçimi kaybettirdi Kılıçdaroğlu'na. O çok büyük bir hizmetti. Bilinçli yapmıştır tabiki. Olayları öyle bir yönetti ki. Kılıçdaroğlu'nun hiç kabul etmeyeceğini bildiği şeyleri teklif etmekle ayrılmasını meşrulaştırdı" açıklamasında bulundu.

Bakmadan Geçme