• Haberler
  • Gündem
  • FETÖ Elebaşı Fethullah Gülen Türkiye'ye mi Getiriliyor?

FETÖ Elebaşı Fethullah Gülen Türkiye'ye mi Getiriliyor?

FETÖ Elebaşı Fethullah Gülen'in Türkiye'ye getirildiği iddiası gündeme bomba gibi düştü. Milyonlarca kişi aynı soruyu sormaya başladı. Fethullah Gülen Türkiye'ye mi getiriliyor? Sosyal medyada da gündem olan iddiaya ilişkin açıklama yapıldı.

Uzun yıllardır ABD'nin Pensilvanya eyaletinde yaşayan ve son günlerde bulunduğu yerden kaçırıldığı haberleriyle gündeme gelen Fetullahçı Terör Örgütü elebaşı Fethullah Gülen'in Türkiye'ye getirileceği iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Yaşadığı sağlık sorunları sonrası öldüğü de iddia edilen ancak örgüt tarafından yalanlanan iddialar sonrasında başka bir iddia daha ortaya atıldı.

ABD'nin FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'i Türkiye'ye teslim ettiği, uçağının da Türkiye yolunda olduğu iddiası hareketli saatlerin yaşanmasına neden oldu.

Güvenlik kaynakları gündeme bomba gibi düşen iddiayı yalanlayarak haberlerin doğru olmadığını belirtti.

ABD'nin Pensilvanya eyaletinde, Fetullahçı Terör Örgütü elebaşı Fetullah Gülen'in uzun yıllar kaldığı örgüt merkezinden silahlı güvenliklerin ayrılması ve üstü örtülü bir mezar yerinin bulunması "Fethullah Gülen öldü mü?" sorusunu akıllara getirmişti.

Olayın yankıları sürerken bir gazeteci ABD'nin FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'i Türkiye'ye teslim ettiğini ve uçağının da Türkiye yolunda olduğu iddia etti.

Gündeme bomba gibi düşen iddia sonrası güvenlik kaynaklarından dikkat çeken bir açıklama geldi. Ortaya atılan iddianın gerçeği yansıtmadığını ifade eden kaynaklar, FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in Türkiye'ye getirildiği ile ilgili haberlerin doğru olmadığını ifade etti.

Bakmadan Geçme