• Haberler
  • Gündem
  • Fethullah Gülen Öldü mü? Fethullah Gülen'in Yerine Kim Geçecek?

Fethullah Gülen Öldü mü? Fethullah Gülen'in Yerine Kim Geçecek?

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in öldüğü iddiası ülke gündemine bomba gibi düştü. Peki 15 Temmuz hain darbe girişiminin lideri Fethullah Gülen öldü mü? Öldüyse yerine kim geçecek? Merak edilen soruların cevabı haberimizde...

15 Temmuz hain darbe girişiminin lideri olan ve uzun süredir ABD'de yaşayan FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in öldüğü yönündeki haberler gündeme bomba gibi düştü.

Uzun süredir sağlık sorunları olduğu bilinen ve daha öncede hakkında öldüğü yönünde iddialar ortaya atılan Fethullah Gülen öldü mü? Kamuoyunun en çok merak ettiği soruların başında geliyor.

Fethullah Gülen'in öldüğü yönündeki iddialara ilişkin örgütün yayın organı olarak bilinen www.herkul.org web sayfasından açıklama yapıldı.

Fethullah Gülen'in de fotoğraflarına yer verilen ve "Kıymetli kardeşlerimiz" şeklinde başlayan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

 ''Muhterem Hocamızın sağlığı çok şükür yerindedir. Muhterem Hocamız, doktorların tavsiye ve ısrarı üzerine kısa bir süredir daha sakin bir ortamda günlük rutin programlarına devam etmektedir. Kıymetli dostlarımızın bu konuda aksi bilgilere itibar etmemelerini tavsiye ederiz. Cenab-ı Hak'tan muhterem hocamıza afiyet-i daima nasip etmesini niyaz ederiz!"

Fethullah Gülen'in öldüğü haberleri sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı. Milyonlarca kullanıcı Fethullah Gülen'in öldüğü haberleriyle ilgili yorum ve paylaşımlarda bulundu.

Öte yandan FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in yeğeni Ebuseleme Gülen, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda Gülen'in Pensilvanya’da bulunan örgüt kampından kaçırıldığını da iddia etmişti.

Bakmadan Geçme