• Haberler
  • Spor
  • Fenerbahçe Sivasspor'a Yenilirse Şampiyonluk Şansı Bitiyor mu?

Fenerbahçe Sivasspor'a Yenilirse Şampiyonluk Şansı Bitiyor mu?

Süper Lig'de Fenerbahçe zorlu Sivas deplasmanında sahne alıyor. Liderlik yarışında uzun süredir Galatasaray'ın 2 puan gerisinde bulunan Fenerbahçe Sivasspor karşısında yenilmesi halinde işler zora girecek.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 33. hafta maçında deplasmanda Sivasspor ile karşı karşıya geliyor.

4 Eylül Stadı'nda oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak müsabakayı hakem Cihan Aydın yönetecek. Karşılaşma BeIN Sports 1'den izlenebilecek.

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek finalinde Yunanistan'ın Olympiakos ekibine elenen sarı-lacivertliler, rakibini mağlup ederek hem moral kazanmayı hem de şampiyonluk yarışında önemli bir engeli aşmayı hedefliyor.

Ligde oynadığı son 7 müsabakayı kazanan İsmail Kartal'ın ekibi, haftaya 85 puanla lider Galatasaray'ın 2 puan gerisinde giriyor.

FENERBAHÇE YENİLİRSE İŞLER ZORA GİRECEK!

Fenerbahçe'nin Sivas'ta puan kaybetmesi durumunda Galatasaray farkı açacak. Eğer Fenerbahçe yenilirse Galatasaray ile puan farkı 5 olacak. Berabere kalması durumunda ise 4 puan fark olacak. Fenerbahçe'nin ve Galatasaray'ın fikstürleri dikkate alındığında Galatasaray ile Fenerbahçe'nin Galatasaray'ın sahasında yapacağı maç da dahil olmak üzere Sarı Kırmızı takımın avantajlı konumda olduğu ortaya çıkıyor. Zira Galatasaray son 15 sezondur son haftalara önde girdiği şampiyonluk yarışını hiç kaybetmemiş. Bu da moral bakımında da Galatasaray'ın avantajlı olduğunu anlatıyor.