• Haberler
  • Spor
  • Fenerbahçe Mourinho'ya Rekor Transfer Bütçesi Verdi

Fenerbahçe Mourinho'ya Rekor Transfer Bütçesi Verdi

Ali Koç ve ekibi Mourinho'ya 100 milyon euroluk rekor bir transfer bütçesi verdi.

TRANSFER BÜTÇESİ 100 MİLYON EURO

Fenerbahçe'nin başkanı Ali Koç'un liderliğinde, dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile anlaşmasının ardından, sarı-lacivertli kulübün yeni sezon transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Jose Mourinho'nun yakın arkadaşı ve menajeri Victor Becali'nin Rumen basınına yaptığı açıklamalara göre, Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörüne 100 milyon euro gibi rekor bir transfer bütçesi ayrıldı.

"HAGİ" İDDİASI MERAK EDİLENLER ARASINDA

Becali, "Fenerbahçe ona rekor bir bütçe verdi. Çok ama çok değerli oyuncular getirecek." ifadelerini kullanarak, Mourinho'nun bu bütçe ile takıma önemli katkılar sağlayacağını vurguladı. Mourinho'nun transfer listesinde kimlerin olduğu henüz kesinleşmiş değil ancak Rumen futbolcu Ianis Hagi'nin de adı geçiyor. Hagi'nin Fenerbahçe'ye transferi henüz netlik kazanmasa da, Becali, Mourinho'nun Hagi'yi her zaman beğendiğini ve onu kaliteli bir oyuncu olarak gördüğünü belirtti.

Fenerbahçe'nin yeni sezonda nasıl bir kadro kuracağı ve Mourinho'nun yönetimindeki takımın başarıları merakla bekleniyor. Önümüzdeki günlerde yapılacak transferlerle bu büyük bütçenin nasıl değerlendirileceği de futbolseverlerin gözü önünde olacak.

MUHABİR HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme