• Haberler
  • Spor
  • Fenerbahçe Konyaspor'a Yenilirse Şampiyonluk Şansı Bitiyor mu?

Fenerbahçe Konyaspor'a Yenilirse Şampiyonluk Şansı Bitiyor mu?

Süper Lig'de Fenerbahçe 35haftanın son maçında Konyaspor'a konuk oluyor. Saat 20:00'de başlayacak karşılaşmadan Fenerbahçe yenik ayrılır veya berabere kalırsa şampiyonluk şansını yitirecek mi? İşte detaylar:

Süper Lig'de 35.hafta geride kalırken şampiyonluk hesapları da değişiyor. Galatasaray Sivasspor karşısında 6-1'lik skorla 3 puanı alarak Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını 7'ye yükseltti. Maç eksiği bulunan Fenerbahçe bugün Konyaspor karşısında sahaya çıkacak. Düşme hattının bir sıra üzerindeki Konyaspor karşısında Fenerbahçe'nin puan kaybı yaşaması durumunda şansı iyice azalacak.

FENERBAHÇE KONYASPOR'A YENİLİRSE GALATASARAY ŞAMPİYONLUĞU GARANTİLEYECEK Mİ?

Fenerbahçe'nin Konyaspor karşısında 3 puan kaybetmesi durumunda Galatasaray ile arasındaki puan farkı 7 olarak kalacak. Son 3 maçının birinde Galatasarayla oynayacak olan Fenerbahçe Galatasaray ile berabere kalması durumunda Galatasaray'ın diğer maçlarının sonucu ne olursa olsun şampiyonluğu kaybetmiş olacak.

Konyaspor ile berabere kalması durumunda ise aradaki puan farkı 6 olacak. Fenerbahçe Galatasaray'ı yense bile, Galatasaray'ın 1 maç daha yenilmesi gerekecek.

ŞAMPİYONLUK DÜĞÜMÜ GALATASARAY FENERBAHÇE MAÇINDA ÇÖZÜLEBİLİR!

2023-2024 sezonunun şampiyonu büyük ihtimalle Galatasaray - Fenerbahçe maçında belli olacak. Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki 4 puan farkı derbi maçına kadar bu şekilde kalırsa Fenerbahçe'nin derbide mutlaka kazanması ve son haftaki maçta Galatasaray'ın en kötü berabere kalması gerekecek.

Bakmadan Geçme