• Haberler
  • Spor
  • Fenerbahçe'de Dzeko Gidiyor Griezmann Geliyor!

Fenerbahçe'de Dzeko Gidiyor Griezmann Geliyor!

10 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek isteyen Fenerbahçe, güçlü bir kadro oluşturmak için harekete geçti.

Teknik direktörlük görevine dünyaca ünlü teknik adam Jose Mourinho'yu getirdikten sonra transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe, dünya yıldızı isimleri transfer listesine aldı.

Ali Koç'un yeniden başkan seçilmesi halinde yönetiminde yer alacağı ünlü televizyoncu ve Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı'nın istediğimizde alamayacağımız oyuncu yok sözlerinin ardından Fenerbahçe taraftarlarını heyecanlandıran gelişmeler yaşanıyor.

Özellikle son maçlarda beklenen performansı gösteremeyen Edin Dzeko'nun takımdan ayrılacağı iddia edilirken yerine ise dünyaca ünlü yıldız futbolcu Antoine Griezmann'ın transfer edileceği belirtiliyor.
Sarı-Lacivertli ekip, Mourinho'nun da isteğiyle 182 milyon euroluk yıldız Antoine Griezmann'ı kadrosuna katmak için Atletico Madrid ile görüşmelere başladı. 33 yaşındaki golcünün kiralık olarak transfer edilmesi hedefleniyor.

SERBEST KALMA BEDELİ 15  MİLYON EURO

Serbest kalma maddesi 15 milyon euro olan golcünün kiralık olarak transfer etmek için düğmeye basan Fenerbahçe, önümüzdeki günlerde oyuncunun kulübüne resmi teklifte bulunmaya hazırlanıyor.
33 yaşındaki Griezmann, geçtiğimiz sezon 48 maçta 24 gol 8 asistlik performans gösterdi. Futbol kariyeri boyunca 693 maçta 268 gol 119 asist üreten Griezmann için bugüne kadar toplam 182 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Fenerbahçe'de Edin Dzeko'nun ise Suudi Arabistan Ligi'nde oynamak istediği ve buradan gelen transfer tekliflerine sıcak baktığı belirtiliyor.

Bakmadan Geçme