Fatih Tekke Alanyaspor İle Kariyerinin Zirvesinde

Süper Lig'in 10. hafta karşılaşmasında Sivasspor yenilgisi sonrasında Ömer Erdoğan ile yaşanan ayrılık sonrasında Alanyaspor'un başına geçen Fatih Tekke, teknik direktörlük kariyerinin en başarılı dönemini Akdeniz ekibinin başında yaşıyor.

Süper Lig'in 10. hafta karşılaşmasında Sivasspor yenilgisi sonrasında Ömer Erdoğan ile yaşanan ayrılık sonrasında Alanyaspor'un başına geçen Fatih Tekke, teknik direktörlük kariyerinin en başarılı dönemini Akdeniz ekibinin başında yaşıyor. Başarılı teknik adam özellikle son haftalarda aldığı sonuçlarla Süper Lig'e damga vurdu.

 

FATİK TEKKE UĞURLU GELDİ

 

Ömer Erdoğan yönetiminde 10 karşılaşmada yalnızca 2 galibiyet elde ederek sadece 10 puan toplayabilen Akdeniz temsilcisi, Fatih Tekke'nin takımın başına geçmesiyle Süper Lig'de 21 karşılaşmada 8 galibiyet 5 beraberlik ve 5 yenilgi alarak 32 puan topladı. Son olarak Gaziantep FK deplasmanından 0-3'lük zaferle dönen Akdeniz ekibi, Fatih Tekke yönetiminde çıktığı karşılaşmalarda rakip filelere 32 gol kaydederken kalesinde ise 29 gol gördü.

 

4  MAÇTA 4 GALİBİYET

 

Son 4 maçta 4 galibiyet elde ederek 12 puan toplayan Akdeniz ekibi, Süper Lig'in ikinci yarısındaki 12 karşılaşmada 5 galibiyet ve 5 beraberlik ile 20 puan topladı. Akdeniz ekibi, Fatih Tekke yönetiminde Süper Lig'in ikinci yarısında yalnızca 2 yenilgi alarak bu sezon ligin ikinci yarısında en az mağlubiyet alan üç takımdan biri oldu.

 

7 MAÇTIR YENİLMİYOR


4 Şubat'ta İstanbul'da alınan Kasımpaşa yenilgisi sonrasında mağlubiyeti unutan turuncu-yeşilli ekip Süper Lig'deki yenilmezlik serisini 7 maça çıkarttı. Akdeniz ekibi söz konusu periyotta 4 galibiyet ve 3 beraberlik elde ederek 15 puan topladı.