• Haberler
  • TV
  • Esra Erol'da Hamide Kim? Eşi Kadınlar İle Evlenip Dolandırıyor

Esra Erol'da Hamide Kim? Eşi Kadınlar İle Evlenip Dolandırıyor

ATV'nin vazgeçilmez programı Esra Erol'da yeni bölümleri ile ekranlara geliyor. 25 Nisan Perşembe günü Programda neler yaşanacak?

bugün Esra Erol'a katılan Hamide Eşi İşler'in kendisi hamile iken başka bir hanıma kaçıyor eşi Hamide ise benim çocuğum babasız büyümesin diye İlker ile tekrar barıştım. Zaman geçtikten sonra beni aldatıp tekrar Sema Öz ile beni aldatıyor.

Esra Erol'da Hamide Kim? Kocası Çocuğunun Bayram Harçlığını Alıp Kaçtı

3 4 DEFA BARIŞTIK YİNE ALDATTI

Hamide Eşim İlker en son evden kaçarken çocuğunun bayram harçlığını alıp kaçtı. ilker ilk olarak eşini Sema ile aldatıyor daha sonra pişman olup Hamide'ye tekrar döndü, Daha Sonra yine Semaya dönüyor,Semadan sonra İse Şüheda isimli bir kadına kaçıyor.

Esra Erol'da Hamide Kim? Kocası Çocuğunun Bayram Harçlığını Alıp Kaçtı

KADINLARI DOLANDIRIYOR

 İlker Bey ilk Hamide ile evlendi sonra Hamide hanım ile bir dönem barıştıktan sonra boşanıyor , Sema hanım ile evleniyor Sema hanım ile boşandıktan sonra bu seferde Şüheda ile sevgili oluyor. Hamide, Sema ile birlikte olup Esra Erol'a İlker beyin  kadınları Kandırıp dolandırdığını iddia edip Esra Erol'a başvuruyorlar.

Esra Erol'da Hamide Kim? Eşi Kadınlar İle Evlenip Dolandırıyor

Yayına bağlanan Şüheda Hamide beni kıskandığı için iftira ediyor biz sevgili değiliz yalan söylüyor. Hamide'nin iddiasına göre ilker 2 kadınla evlenip boşandıktan sonra Kuzenim dediği Şühede ile birliktelik yaşıyor.

 

MUHABİR

Bakmadan Geçme