• Haberler
  • TV
  • Esra Erol'da Cengizhan Kimdir? Biyolojik Ailesini Arıyor

Esra Erol'da Cengizhan Kimdir? Biyolojik Ailesini Arıyor

ATV'nin vazgeçilmez programı Esra Erol'da yeni bölümleri ile ekranlara geliyor. 26 Nisan Cuma günü Programda neler yaşanacak? Bugün Yayına katılan Cengizhan Gerçek ailesini bulmak için Esra Erol'a başvurdu.

Yayına katılan Cengizhan Kendisinin bebeklikten beri Çocuk Esirgeme Kurumunda büyüdüğünü ve Biyolojik ailesini bulmak için Esra Erol'a Başvurdu.

Esra Erol'da Cengizhan Kimdir? Biyolojik Ailesini Arıyor

Cengizhan Çocuk Esirgeme Kurumundam ayrılırken bir bayanın gelip senin ablanım dedi, daha sonraları ablam olan Ayşe beni babamla tanıştırıyor, Babam olan Öncü Tutar ise bana annemi hiç göstermedi,miras kavgasından dolayı paramızı alıp kaçtığından dolayı onunla görüştürmek istemediler. 

ANNEMİ BULMAK İSTİYORUM

Cengizhan bana annemi göstermiyorlar,sürekli bana annen size bakamadığı için bıraktı, sizi sevmediği için sizi terketti, ben ise annemi bulup bunları neden yaptığını sormak istiyorum, Yıllarca anne özlemi çektim annemi bulmak istiyorum.

Esra Erol yayında annesini bulduğunu Cengize Müjdeledi. Cengizhan annesi ile karşılaşacak mı? Annesine Geçmiş ile ilgili sorular sorabilecek mi?

Detaylar geliyor

MUHABİR

Bakmadan Geçme