• Haberler
  • Gündem
  • Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in Vurulma Anına Ait Görüntüler Ortaya Çıktı

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in Vurulma Anına Ait Görüntüler Ortaya Çıktı

30 Aralık 2022 tarihinde Ankara'da sokak ortasında silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Sinan Ateş'in vurulma anına dair görüntüler ortaya çıktı.

Ankara'da sokak ortasında silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Sinan Ateş'in vurulma anına dair görüntüler ortaya çıktı. 

Sinan Ateş'in, Selman Bozkurt ve Ahmet Keçik ile yürüdüğü sırada motosikletli saldırganların geldiği ve Ateş'e saldırı düzenlediği görülüyor. O sırada Sinan Ateş'in yanında bulunan Selman Bozkurt ise omuzundan yaralanarak Ateş'in yanına düşüyor. Ahmet Keçik ise Ateş'in belindeki silahı alarak kaçan saldırganların arkasından ateş ediyor.

Gazeteci Emre Erciş X üzerinden Sinan Ateş'in vurulma anına ait görüntüleri X üzerinden paylaştı.

 

NE OLMUŞTU?

30 Aralık 2022 tarihinde eski Ülkü Ocakları Başkanı ve akademisyen Sinan Ateş, akrabası Selman Bozkurt ile Çankaya'nın Kızılırmak Mahallesi'ndeki 1456. Sokak'ta, bir aracın arkasına saklanmış Eray Özyağcı'nın silahlı saldırısına uğradı. Özyağcı tarafından sıkılan bir mermi Bozkurt'a, beş mermi ise Ateş'e isabet etti. Bozkurt omzundan yaralandı, Ateş ise ağır yaralandı ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 

Bakmadan Geçme