• Haberler
  • Gündem
  • Elazığ'da Kopya Çeken Öğrenci, Öğretmenini Bıçakladı

Elazığ'da Kopya Çeken Öğrenci, Öğretmenini Bıçakladı

Elazığ'da sınavda kopya çekerken yakalanan 8. sınıf öğrencisi, öğretmen Abbas Karaca'yı bacağından bıçakladı.

Geçtiğimiz günlerde öğrencvisi tarafından öldürülen İbrahim Oktugan'dan sonra yeni bir öğretmene şiddet olayı Elazığ'da meydana geldi. Türkiye, öğrencisi tarafından öldürülen İbrahim Oktugan'ın olayıyla sarsılırken, benzer bir olay bu kez Elazığ'da yaşandı.

İstanbul'da okul müdürü İbrahim Oktugan'ın okuldan atılan öğrencisi tarafından hayattan koparıldı. Türkiye'nin konuştuğu cinayetin üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen benzer bir olay Elazığ'da meydana geldi.

KOPYA ÇEKERKEN YAKALANDI ÖĞRETMENİ BIÇAKLADI

Elazığ merkeze bağlı Akpınar Mahallesi'ndeki bir ortaokulda yaşanan olayda 8'inci sınıf öğrencisi Akın B. mazeret sınavında öğretmeni Abbas Karaca tarafından kopya çekerken yakalandı. 

Sınav kağıdı elinden alınan Akın B. sınıfı terk ederek okul koridorunda beklemeye başladı. Sınav bitiminde Abbas Karaca öğretmenler odasına doğru giderken koridorda Akın B. tarafından bıçaklandı. İhbarla olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Abbas Karaca, ilk müdahalesinin ardından tarafından Fethi Sekin Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Abbas Karaca'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi, Akın B. ise gözaltına alındı.

 

Bakmadan Geçme