• Haberler
  • Spor
  • Dursun Özbek: Ali Koç Silahlı Adamla Stada Geliyor, Bu Eşkıyalıktır, Terörizmdir!

Dursun Özbek: Ali Koç Silahlı Adamla Stada Geliyor, Bu Eşkıyalıktır, Terörizmdir!

Süper Lig'in 37. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynana karşılaşma sonrasında çıkan olayların yankıları bugün de devam etti. Dursun Özbek, Fenerbahçe Kulüp Başkanı Ali Koç'u eşkıyalık ve terörizmle suçladı.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan ve sarı-lacivertlilerin 1-0 üstünlüğü ile tamamlanan derbinin yankıları devam ediyor.

KAVGALARIN YANKISI DEVAM EDİYOR

Karşılaşma sonrasında Fenerbahçe Kulüp Başkanı Ali Koç’un yönetim kurulu üyeleriyle birlikte karşılaşmanın oynandığı Rams Park’a gelmesi ve soyunma odasında oyuncuları tebrik ettikten sonra sahanın içine girmesiyle başlayan kavga ve gerginliğin yankıları devam ediyor.

Yaşanan olaylar sonrasında Galatasaray Kulüp Başkanı Dursun Özbek, Ali Koç’a meydan okurken iki tarafta karşılıklı açıklamalarda bulunmuştu.

Özbek, bugün olaya ilişkin Ali Koç’u hedefe alan yeni açıklamalarda bulundu.Ali Koç’un silahlı adamlarla stadyumu bastığını belirten Özbek, şunları söyledi:

YAPTIĞI EŞKİYALIKTIR

Artık seçimin önemi kalmamıştır. Ya ben seçilirim ya Süheyl Bey seçilir. İkimiz de Galatasaraylıyız. Burdaki topyekûn mücadele her şeyin önüne geçmiştir. Artık bütün Türkiye'ye Ali Koç'un sadece seçim derdinde olduğunu göstermeliyiz.
Ali Koç yaklaşık 70-80 tane adamıyla, bunların içinden 4'ü silahlı adamla stada geliyor. Bu ayıptır bu eşkıyalıktır. Bu terörizmdir. Terörist ne yapar; benzer şekilde adamlarını toplar gelir bir yeri basar.

Dün gece orada olmamam belki de olayların belli bir seviyede, daha üst boyutlara geçmesini engellemiştir. Eğer orada olsaydım benim cesedimi çiğnemeden ordan içeriye adım atamazdı.”
 

Bakmadan Geçme