• Haberler
  • Oyun
  • Counter-Strike 2'de Yeni kasa ne zaman düşer? Haftada kaç kasa alınır?

Counter-Strike 2'de Yeni kasa ne zaman düşer? Haftada kaç kasa alınır?

Counter-Strike serisinin en yeni üyesi Counter-Strike 2, oyunun yenilenmesi ile birlikte kasa düşme kurallarında da yeniliğe gitti. Peki yeni kasa düşme sistemi nasıl ve ne zaman sıfırlanıyor?

İlk defa bir Half Life modu olarak piyasaya sürülen, ancak daha sonra Valve’ın da destek vermesi ile ayrıca bir oyuna dönüşen, zamanla milyonlarca oyuncuya ulaşan, belki dünyada en bilinir bilgisayar oyunlarından olan Counter-Strike, en yeni versiyonu olan Counter-Strike 2 ile beraber modern bir görünüme kavuştu. İlk defa 1998 yılında piyasaya sürülen popüler seri, Steam’da en çok oynanılan oyunlardan biri ve kendine has büyük bir pazara da sahip. Tabi oyuncuların en çok merak ettiği konulardan birisi de bu pazarda satılan kasaların oyuncuların eline nasıl geçtiği.

Counter-Strike 2 ile birlikte, artık haftada bir level atladığımızda 4 adet item içerisinden kendimize 2 adetini seçebiliyoruz. Hafta Counter-Strike için çarşamba günleri yenileniyor, yani çarşambadan çarşambaya level atladığınızda yalnızca bir defa bu item seçme şansınızı kullanabiliyorsunuz. Gelecek itemler ise en az bir kasa ve bir grafiti olacak şekilde rastgele belirleniyor.

Görüldüğü üzere devasa bir oyuncu kitlesine ve pazara sahip olan oyun, sizlere ciddi kazançlar da sağlayabilecek bir potansiyele sahip. Şu anda haftalık hakkınızdan düşürebileceğiniz en pahalı kasanın tane fiyatı 70 dolar civarlarında seyrediyor.

Bakmadan Geçme