Beşinci Kattaki Yangın 3 Kata Yayıldı

Antalya'da 8 katlı apartmanın 5'inci katının balkonunda çıkan yangın, üst katlara yayıldı. Yangın itfaiye ekiplerinin bir buçuk saatlik çalışmasıyla söndürüldü.

Antalya'da saat 21.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Demircikara Mahallesi 1429 sokak üzerinde bulunan 8 katlı apartmanın 5'inci katının balkonunda çıkan yangında 7'nci katta oturan Emirhan Y., alev ve dumanları görünce 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aradı.

Beşinci Kattaki Yangın 3 Kata Yayıldı

İhbarla adrese çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi intikal etti. 5'inci katın balkon kısmında başlayan yangın büyüyerek 6'ncı katın balkonuna da yayıldı. İhbarla bölgeye gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, alevler 7'nci katın balkonuna da sıçradı.

Beşinci Kattaki Yangın 3 Kata Yayıldı

Yangının başladığı dairede olay sırasında kimsenin oturmadığı öğrenilirken, dumandan etkilenen apartman sakinleri binayı boşalttı.

EVDE YOKTUK

Bir süre sonra eve gelen ve dairesinde yangın çıktığını öğrenen Fikret Ç., "Biz evde yoktuk. Camiye gitmiştik. Yangının çıkış nedeni şu anda bilinmiyor. Komşularım fark etmiş" dedi.

Beşinci Kattaki Yangın 3 Kata Yayıldı

IŞIK GÖRDÜM BAKTIM YANIYOR

Binanın 7'nci katında oturan ve alevlerin kendi dairesine de sıçradığı Emirhan Y., "Ben odamda oturuyordum. Vantilatör çalıştırmıştım. 1 yıldır çalıştırmıyordum. Dedim herhalde onun kokusu sonra bir ışık gördüm. Ondan sonra baktım 5 ve 6'ncı katlar yanıyor. Yangın var diye bağırdım. Işıkları kapattım, prizleri falan çektim. Annemlere söyledim, direkt karşı komşunun kapısını çaldım. Ondan sonra apartmandaki herkesi aşağı indirdik. İtfaiyeyi aradık. 5’in kattan 6’ya sıçradı, 7’nci katta biz de etkilendik" ifadelerini kullandı.

Beşinci Kattaki Yangın 3 Kata Yayıldı

Apartmanın 5’inci katında çıkan, 6 ve 7'nci katın balkonuna da yayılan yangın, itfaiye ekiplerinin yaklaşık bir buçuk saatlik çalışmasının ardından kontrol altına alındı.

Beşinci Kattaki Yangın 3 Kata Yayıldı

Yangında yaralanan olmazken, dumandan etkilenen apartman sakinlerine olay yerine gelen ambulansta müdahale edildi.

Beşinci Kattaki Yangın 3 Kata Yayıldı

Yangında apartmanda bulunan 3 dairede büyük ölçüde maddi hasar oluştu. Ekiplerin yangının çıkış nedeniyle ilgili çalışmaları devam ediyor.

Bakmadan Geçme