• Haberler
  • Spor
  • Beşiktaş, Gabriel Paulista ile 3 Yıllık Anlaşmaya Vardı

Beşiktaş, Gabriel Paulista ile 3 Yıllık Anlaşmaya Vardı

Beşiktaş'ın yeni transferi Gabriel Paulista oldu.

Süper Lig ekibi Beşiktaş, yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmeye hız kesmeden devam ediyor. Siyah beyazlılar, savunma hattını güçlendirmek adına Atletico Madrid'in deneyimli stoperi Gabriel Paulista ile anlaşmaya vardı.

Gabriel Paulista, Atletico Madrid forması altında sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekmiş ve tecrübesiyle ön plana çıkmıştı. Beşiktaş'ın bu transferle sağlam bir defans hattı oluşturma amacı, taraftarlar arasında heyecan yaratıyor.

Stefan Savic'in transfer görüşmelerinde yaşanan pürüzler sonrası Paulista ile anlaşmaya varan Beşiktaş yönetimi, Brezilyalı stoperi 2,4 milyon avroluk bir bedelle kadrosuna katmayı başardı.

Öte yandan sağ bek pozisyonu için de hareketli günler yaşayan Beşiktaş, Sparta Prag'da forma giyen Angelo Preciado'yu transfer listesine ekledi. Giovanni van Bronckhorst'un onayıyla başlayacak bu girişim, takımın hücum gücünü artırmayı hedefliyor.

Beşiktaş'ın transfer atağı, taraftarlar arasında umut ve heyecanla karşılanırken, yeni sezon öncesi takımın performansı için merakla bekleniyor.

MUHABİR HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme