• Haberler
  • Spor
  • Berkan Kutlu, Fenerbahçe'nin Hayallerini Yıktı

Berkan Kutlu, Fenerbahçe'nin Hayallerini Yıktı

Süper Lig'in 36. haftasında Galatasaray kritik Fatih Karagümrük karşılaşmasını Berkan Kutlu'nun golüyle 3-2 kazandı.

Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında lider Galatasaray, deplasmanda düşme hattında bulunan Fatih Karagümrük ile karşı karşıya geldi.

Ligin zirvesini ve düşme hattını yakından ilgilendiren karşılaşmada sarı-kırmızılı ekip geriye düşmesine rağmen galip gelmesini bildi.

Karşılıklı ataklarla geçilen ilk yarıda ev sahibi takım, 34. dakikada Ryan Mendes'in golüyle 1-0 öne geçti. Golden sonra baskısını arttıran Galatasaray, 45+4. dakikada Barış Alper Yılmaz golüyle skora dengeyi getirdi ve ilk yarı 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

Galatasaray, 70. dakikada Dries Mertens'in golüyle 2-1 öne geçmeyi başardı. Karagümrük ise 83. dakikada Markao ile skora dengeyi getirdi. 

BERKAN KUTLU HAYALLERİ YIKTI

Fatih Karagümrüklü oyuncular 1 puan aldık diye umutlanıp Fenerbahçe Galatasaray'ın 2 puan kaybettiğini düşünürken sahneye Berkan Kutlu girdi.

Oyuna sonradan giren Berkan, karşılaşmanın 90. dakikasında ceza sahasının dışından çektiği şutla takımını 3-2 öne geçirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Galatasaray sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu.

Şampiyonluk yarışında ezeli rakibi Galatasaray'ın puan kaybına ihtiyacı olan Fenerbahçe'nin hayalleri Berkan Kutlu'nun golüyle bir kez daha yıkıldı.

Galatasaray ligin bitimine 2 hafta kala 6 puan farkla önde bulunurken Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı mucizelere kaldı.

Bakmadan Geçme