• Haberler
  • Siyaset
  • Bahçeli'den Eurovision'da Birinci Olan Şarkıcıya Ağır Eleştiri!

Bahçeli'den Eurovision'da Birinci Olan Şarkıcıya Ağır Eleştiri!

MHP lideri Devlet Bahçeli, geçtiğimiz günlerde düzenlenen Eurovision yarışmasında birinci olan İsviçreli Şarkıcı Nemo'nun yarışmada giydiği kıyafetlere eleştiride bulundu.

2024 EUROVİSİON YARIŞMASINI KİM KAZANDI?

Eurovision yarışmasına bu yıl 37 ülke katılım gösterdi ve iki yarı final gerçekleşti. 2024 yılında düzenlenen Eurovision yarışmasını İsviçre'yi temsil eden Nemo, "The Code" isimli şarkısıyla 591 puan toplayarak kazandı.

2024 EUROVİSİON BİRİNCİSİ NEMO KİMDİR?

Nemo Mettler 3 Ağustos 1999 Biel İsviçre doğumlu. Berlin'de yaşayan genç şarkıcı rap müzikle de ilgileniyor. İlk EP'si 2015 yılında Clownfish ismiyle yayınlanan Nemo Mettler 3 EP'ye sahip. Öte yandan farklı müzik yarışmalarında 2017 ve 2018 yıllarında da pek çok ödül kazanan 24 yaşındaki Mettler 2022 yılında The Masked Singer Switzerland'ın ikinci sezonuna katılarak beşinci olmayı başardı.

Bahçeli'den Eurovision'da Birinci Olan Şarkıcıya Ağır Eleştiri!

BAHÇELİ NE DEDİ?

Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli: "Eurovision’da birinci olan İsviçreli erkek sanatçının tüylü ceket, makyaj ve etekle yarışmada boy göstermesi utanç vericidir. Batsın böyle çağdaşlık.” ifadeleriyle İsviçreli sanatçı Nemo'yu eleştirdi.

MUHABİR HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme