• Haberler
  • Spor
  • Bahattin Demirbilek Kimdir? Kişisel Serveti Ne Kadar?

Bahattin Demirbilek Kimdir? Kişisel Serveti Ne Kadar?

Sık sık gündeme gelen koyu Galatasaray taraftarı olan Bahattin Demirbilek'in, kim olduğu ve kişisel servetinin ne kadar olduğu gibi sorular merak konusu oldu.

BAHATTİN DEMİRBİLEK KİMDİR SERVETİ NE KADAR?

Bahattin Demirbilek 1971 yılında dünyaya geldi. Rusya'da yaşamını sürdüren Bahattin Demirbilek, ülkenin en büyük inşaat firmalarından birisi olan ESTA Construction'u kurdu. Serveti tam olarak bilinmese de Demirbilek dünyanın en büyük inşaat şirketleri arasında 159. sırada olan şirkete sahip konumda. Otomobil fabrikası ve stadyum inşaatı gibi büyük işler alan Bahattin Demirbilek, 2018 yılında dünyanın en büyük şirketleri arasında ilk 200 arasında yer aldı. Ankara’da büyüyen ve çalışma hayatına 15 yaşında başlayan Bahattin Demirbilek, 1993’te yani 22 yaşında Rusya’ya gitti. Profesyonel olarak yıllarca Rusya’da çalışan Demirbilek 33 yaşında ise ESTA Construction’ı kurdu. 2005 yılında kurduğu şirketi 2018 yılında dünyanın en büyük 250 inşaat şirketinden biri haline getiren Demirbilek aynı zamanda “Hayatın anlamı ve çocukluk aşkım” sözleriyle nitelendirdiği ve kongre üyesi olduğu Galatasaray sevdası nedeniyle oğlunun adını Aslan koydu.

Şirketini dünyanın en büyük 250 inşaat şirketinden biri haline getirdi. 159. sırada olduğu belirtiliyor.

Otomobil fabrikası, havaalanı ve stadyum inşaatı gibi büyük işlere imza attı.

Bir röportajında Galatasaray için "Hayatımın anlamı ve çocukluk aşkım" demişti. Oğlunun adını Galatasaray sevgisinden dolayı Aslan olarak koyduğu da bilgiler arasında.

Bahattin Demirbilek Kimdir? Kişisel Serveti Ne Kadar?

DEMİRBİLEK GALATASARAY BAŞKANLIĞINA ADAY OLACAK MI?

Sosyal medyada oluşan Bahattin Demirbilek'in Galatasaray başkanlığına aday olması hakkında oluşan kamuoyu baskısına rağmen şuan bu mümkün görünmüyor. Ama Galatasaray taraftarı bu konuda çok istekli görünüyor. Kim bilir ileride belkide bir gün Demirbilek'in aday olduğunu görürüz.

MUHABİR HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme