• Haberler
  • Spor
  • Aziz Yıldırım, Ali Koç'un Canlı Yayın Teklifini Kabul Etti! TV Programında Kozlarını Paylaşacaklar

Aziz Yıldırım, Ali Koç'un Canlı Yayın Teklifini Kabul Etti! TV Programında Kozlarını Paylaşacaklar

Fenerbahçe Kulüp Başkanı ve Başkan Adayı Ali Koç'un Aziz Yıldırım'a yaptığı canlı yayın çağrısı cevap buldu. Başkanlar bu akşam canlı yayında kozlarını paylaşacak.

Fenerbahçe Spor Kulübünün olağan seçimli genel kurulu, Ülker Stadı'nda bugün başladı.

Ali Koç ile Aziz Yıldırım arasında kıyasıya geçmesi beklenen kongrenin ilk gününde divan başkanlığına Vefa Küçük'ün seçilmesine kızan Aziz Yıldırım konuşmasını yapamadan salonu terk etmişti.

Aziz Yıldırım'ın bu tepkisinin ardından daha önce yaptığı ancak kabul edilmeyen canlı yayın teklifini Aki Koç bir kez daha yineledi.

Kongrede yaptığı konuşmasında son çağrı diyerek Aziz Yıldırım'ı bir kez daha TV programına çıkmaya davet eden Ali Koç'un teklifi bu sefer Aziz Yıldırım'ında kabul gördü.

Fenerbahçe başkanıyken kulübün için, renklerin için, milyonlar için elinden ne geliyorsa yapmak zaruriyetin vardır diyen Ali Koç, "Bugün bazı gerçekleri suratlarına bakarak söyleyecektim. Ayrılış şekline içim acıdı. Demokrasimize yakışmadı. İddialarının altının hepsi boş. Bir de konuşmayı basına vermişler. Yoksunuz burada. Sayın Başkan çok geç değil. Saat 5'e geliyor. Akşam istediğiniz yerdeTV'ye çıkalım. Hadi burada size muhtelif sebeplerden hakkınız yendiğini savunabilirsiniz, bize göre öyle değil, kameralarda kayıtlı mevcut. Bizi çok yere şikayet ettiniz, şimdi de İçişleri Bakanlığı'na şikayet ediyorsunuz. Fırsat bu fırsat. Konuşmanızı yapamadınız. Bu çağrı tarihte son kez olacak, bir daha olmayacak. İstediğiniz yerde akşam buluşalım, söyleyemediklerinizi söyleyin. Ben söyleyemediklerimi yüzünüze bakıp söylemek istiyorum." ifadelerine yer vermişti.

Ali Koç'un ısrarla yaptığı teklif bu sefer Aziz Yıldırım cephesinden kabul gördü.

Aziz Yıldırım ve Ali Koç, saat 22:30’da NOW TV’de canlı yayında karşı karşıya gelecek.

AZİZ YILDIRIM'IN TEKLİFİ KABUL EDİLMEDİ

Öte yandan Aziz Yıldırım programa moderatörsüz katılmak istedi. Aziz Yıldırım'ın bu teklifi TV kanalı ve Ali Koç tarafından kabul edilmedi. Program moderatör eşliğinde gerçekleştirilecek.

Bakmadan Geçme