• Haberler
  • Spor
  • Aziz Yıldırım'ın Ali Koç'un Canlı Yayın Teklifini Kabul Etmesinin Ardından Acun Ilıcalı Gündem Oldu

Aziz Yıldırım'ın Ali Koç'un Canlı Yayın Teklifini Kabul Etmesinin Ardından Acun Ilıcalı Gündem Oldu

Fenerbahçe'de başkanlık seçimi öncesi Aziz Yıldırım ile Acun Ilıcalı arasında çok sert tartışmalar yaşanırken, Aziz Yıldırım'ın Ali Koç ile canlı yayına çıkamayacağını söyleyen Acun Ilıcalı, Aziz Yıldırım'ın teklifi kabul etmesinin ardından gündem oldu.

Fenerbahçe'de başkanlık sancılı ve gergin bir şekilde devam ediyor. Henüz oy kullanılmaya başlanmadan başlayan gerginlik başkan adayları Ali Koç ve Aziz Yıldırım ile sınırlı kalmıyor.

Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım ile Ali Koç'un başkan seçilmesi halinde yönetiminde yer alacak olan Hull City'nin sahibi ve ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı arasında günlerdir çok sert tartışma devam ediyor.

İki tarafta birbirine çok ağır ifadelerle yüklenirken Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında Aziz Yıldırım'ın Ali Koç ile canlı yayına çıkamayacağını iddia ettmişti.

Ilıcalı, "Aziz Yıldırım böyle bir tartılmaya giremez zaten. Konuşamaz ki. Yani şöyle konuşamaz. Aziz Yıldırım, Ali Koç ile tartışmaya girsin, canlı yayına çıksın ben hiçbirşey bilmiyorum diyeceğim, o kadar net söylüyorum" ifadelerine yer vermişti.

Aziz Yıldırım ise Ali Koç'un günlerdir tekrarladığı canlı yayın teklifini bugün kabul etti. İki isim 22.30'da NOW TV'de canlı yayına çıkarak kozlarını paylaşacak.

Aziz Yıldırım'ın teklifi kabul etmesinin ardından Acun Ilıcalı'nın katıldığı programda sarfettiği sözler gündem oldu.

Bakmadan Geçme