• Haberler
  • TV
  • Ateş Kuşları 45.Bölüm Fragmanı! Gelecek Hafta Neler Olacak?

Ateş Kuşları 45.Bölüm Fragmanı! Gelecek Hafta Neler Olacak?

Ateş Kuşları 45.Bölüm Fragmanı! Gelecek Hafta Neler Olacak?... ATV'nin sevilerek izlenen dizisi Ateş Kuşları 44.bölümü ile 23 Şubat Cuma akşamında ekranlara geldi. Her hafta heyecanlı sahneleri ile en çok izlenen dizilerden olmayı başaran Ateş Kuşları'nın gelecek hafta 30 Şubat'ta yayınlanacak 45.bölümünde neler yaşanacak?

Gülayşe ve Barbar için en heyecanlı günler yaşanırken, Ateş Kuşları'nın hayat mücadelesi sürmektedir. Ejderha'nın ilgi çeken yeni konseptiyle, kısa zamanda çok para kazanacaklarını düşünen Ali'ler, kardeşlerinin düğünü için büyük harcamalar yapar. Fakat kendilerini bekleyen felaketten habersizdirler. Düğünü yaklaşan Gülayşe'yi üzmemek ve sıkıntılarını ona yansıtmamak için neler yapacaklardır?

Öte yandan Sultan'ın işlediği cinayetten haberdar olup, bildiklerini diğerlerine anlatamayan Mercan bir saatli bomba gibi evin ortasındadır. Düğün telaşı içindeki Barbar'ın, Sultan'a dair tekrar şüpheleri çoğalır ve kızı takibe alır. Zıpkın ve Çelik kanadındaysa, ikiliyi şoke edecek yeni gelişmeler vardır. Biri hayatının en büyük sevincini yaşarken, diğeri şüphe ve huzursuzluğun pençesine düşecektir.

ATEŞ KUŞLARI 45.BÖLÜM FRAGMANI HENÜZ YAYINLANMADI! FRAGMAN YAYINLANIR YAYINLANMAZ SAYFAMIZDA YER ALACAKTIR!

Yapım: Bozdağ Fi̇lm
Yapımcı: Mehmet Bozdağ
Senaryo: İsa Yıldız, Ayça Mutlugil, Serdar Oğuz, Zeynep Uzma, Mahmut Bora Erdem
Yönetmen: Bülent İşbilen
Oyuncular: İlayda Alişan (Gülayşe), Hande Soral (Mercan), Burak Tozkoparan (Barbaros), Görkem Sevindik (Ali), Emin Gürsoy (Hacı Hafız), Gonca Cilasun (Hacer), Şahin Çelik (Çelik), Mustafa Kırantepe (Seyfi), Erdem Şanlı (Zıpkın), Emir Çubukçu (Sabit), Ali Önsöz (Kara), Ergül Miray Şahin (Sare), Naz Sayıner (Sultan), Kaan Sevi (Cemal), Gökçem Çoban (Ayça), Simay Eşme (Su), Ceren Köse (İnci), Umut İnan (Çocuk Ali), Almira Albay (Çocuk Mercan), Fuat Fatih Odabaşı (Çocuk Sabit), Berke Obuz (Çocuk Zıpkın), Umut Ege Baştemur (Çocuk Kara)

Bakmadan Geçme