• Haberler
  • Spor
  • Atalanta Juventus İtalya Kupası Final Maçı Canlı İzle!

Atalanta Juventus İtalya Kupası Final Maçı Canlı İzle!

Atalanta ile Juventus, İtalya Kupasi maçında karşı karşıya geliyor. Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, müsabakanın yayın saati ve yayıncı bilgileri ile yayının şifresiz olup olmadığını merak ediyor. Atalanta – Juventus, İtalya Kupasi maçı, 15-05-2024 Çarşamba günü TRT Spor'dan yayınlanacak. Maçın başlama saati 22:00.

Atalanta, İtalya Kupası’nda Fiorentina, Milan ve Sassuolo gibi takımları mağlup ederek finale yükseldi. Juventus ise Lazio, Frosinone ve Salernitana’yı saf dışı bırakarak finale uzandı. İtalya Kupası finalinde Atalanta ve Juventus karşı karşıya gelecek. Futbolseverler ise mücadelenin hangi kanaldan canlı yayınlanacağını araştırıyor. Fabio Maresca'nın düdük çalacağı mücadele Roma Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacak. Omzunda sakatlığı bulunan Kenan Yıldız, Atalanta mücadelesinin kadrosunda yerini aldı.

Avrupa’da bu sezon gösterdiği başarıyı finalde tekrar etmek isteyen Atalanta, Juventus’u mağlup ederek kupayı müzesine götürmek istiyor.

Juventus ise lig şampiyonluğunu İnter’e kaptırırken sezonu kupayla tamamlamak istiyor. Atalanta - Juventus karşılaşması TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

İLK 11'LER:

ATALANTA: Atalanta: Carnesecchi, M. de Roon, I. Hien, Djimsiti, Zappacosta, Pasalic, Ederson, Ruggeri, Lookman, De Ketelaere, Koopmeiners

JUVENTUS: M. Perin, Danilo, Bremer, Gatti, S. Iling-Junior, Cambiaso, Caviglia, Rabiot, McKennie, Chiesa, Vlahovic

MİLLİ FUTBOLCUMUZ KENAN YEDEK!

Geçtiğimiz günlerde sakatlanan ve sakatlık atlatan milli futbolcumuz Kenan Yıldız maça yedek olarak başlıyor. Kenan'ın ilerleyen dakikalarda görev alması bekleniyor.

MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN BU LİNKİ KULLANABİLİRSİNİZ!

Bakmadan Geçme