• Haberler
  • TV
  • Arka Sokaklarda Seval Ölecek mi? Diziden Ayrılıyor mu?

Arka Sokaklarda Seval Ölecek mi? Diziden Ayrılıyor mu?

Arka Sokaklarda Seval Ölecek mi? Diziden Ayrılıyor mu?... Kanal D'nin sevilerek izlenen dizisi Arka Sokaklar 665.Bölümü ile ekranlara geldi. Bu hafta yine dizide Seval ön planda idi.

Seval'den kötü haber var!

Örgüt lideri Avni, kardeşinin intikamını alabilmek için planını devreye sokuyor. Seval, kadına şiddet vakası ile ilgilenmek için gittiği adreste Avni'nin oyunun içine düşüyor. Şiddet gördüğü düşünülen kadın Avni'nin adamı çıkınca Seval ölümle yüz yüze geliyor.

 

SEVAL'İ BIÇAKLADILAR!

Arka Sokaklar 665. Bölümde kardeşinin intikamını almak isteyen örgüt lideri Avni, Seval'in duyarlılığını kullanıyor ve tezgaha getiriyor. Seval, hiç bir şeyden habersiz yardım ettiği kadınla birlikte İstanbul'dan uzak bir eve gidiyor ve o kadın tarafından bıçaklanıyor. Avni, Seval'i kanlar içinde evde ölüme terk ediyor. Başta Mehmet olmak üzere ekip Seval'in hayatından endişe ediyor!

 

Arka Sokaklar'da uzun süredir ölümle burun buruna gelen Seval bu kez ağır şekilde yara aldı. Böbreklerine bıçak darbesi alan Seval yere yığılırken ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılacak.

SEVAL ÖLECEK Mİ?

Seval'in diziden ayrılma ihtimali bulunmakla birlikte son bölümlere renk katan isim olmuştu. Seval'in durumu yeni fragmanla netlik kazanacak.

ÜNAL'A NELER OLACAK?

Ekip, Ünal ilgili bir durum yüzünden teyakkuz halindedir. Şişlenen bir adamın haberi gelince " Acaba Ünal mı?" diye ekip bilgilendirildikleri adrese gidiyor.

Arka Sokaklar yeni bölümüyle cuma saat 20.00'da Kanal D'de!

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANIR YAYINLANMAZ SAYFAMIZDA OLACAKTIR!

Bakmadan Geçme