Annesi Para Vermeyince Annesini Yaktı

Sakarya'dan bir kişi annesinden para istediğinde olumsuz cevap verince annesinin ve kendisinin üstüne benzin dökerek ateşe verdi.

Korkunç olay, 18 Nisan Perşembe günü Akyazı ilçesi Erdoğdu Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, annesi M.Y.'den geçtiğimiz hafta bir miktar para alan ve tekrar isteyince ret cevabı ile karşılaşan Ö.Y. öfkelenerek benzinle annesi ve kendisini yaktı.

ANNENİN HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR

Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan kadın, ilk olarak Akyazı İlçe Devlet Hastanesi'ne buradan da Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Annesi Para Vermeyince Annesini Yaktı

VÜCUSUNDA 2 VE 3.DERECE YANIK OLUŞTU

Vücudunda 2 ve 3'üncü derece yanıklar oluşan ve hayati tehlikesi bulunan M.Y., buradaki müdahalelerinin ardından Kocaeli Şehir Hastanesi Yanık Ünitesi'ne sevk edildi. Talihsiz kadının hayati tehlikesi devam ediyor.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Her iki elinde de yanıklar oluşan şüpheli Ö.Y. ise olaydan kısa bir süre sonra yakalanarak ilçe jandarma komutanlığına götürüldü. Şahıs, burada tamamlanan işlemlerinin ardından elleri sargılı bir şekilde adliyeye sevk edildi. Ö.Y.'nin kendisini görüntüleyerek soru yönelten gazeteciye, "Niye çekiyorsun ki bu kadar, ne yaptığımı sen nereden biliyorsun?" cevabını vermesi ve 'Pişman mısınız?' sorusunu ise yanıtsız bırakması dikkatlerden kaçmadı. Adliyeye sevk edilen Ö.Y., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

MUHABİR HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme