Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin saati değişti!

TFF, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında yarın oynanacak Süper Kupa final maçının hava şartları sebebiyle 18:45'e alındığını açıkladı.

Turkcell Süper Kupa finalinde Galatasaray ile Fenerbahçe yarın Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda karşılaşacak.

Mücadele saat 20:30'da oynanacaktı fakat kötü hava şartları ve beklenen fırtına nedeniyle dev maçın saat 18.45'e alındığı açıklandı.

TFF'den yapılan açıklama şöyle;

'Turkcell Süper Kupa 2025 Finali 18.45'e Alındı

Galatasaray A.Ş. ile Fenerbahçe A.Ş. arasında 10 Ocak Cumartesi günü (yarın) oynanacak Turkcell Süper Kupa 2025 finalinin başlama saatinin meteorolojik değerlendirmeler ve kulüp yetkilileriyle yapılan görüşmelerin ardından değiştirilmesine karar verilmiştir.

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda daha önce 20.30'da başlaması planlanan müsabakanın başlangıç saati, İstanbul Valiliğinin yağış ve kuvvetli rüzgara yönelik uyarıları da dikkate alınarak saat 18.45'e çekilmiştir.'

MUHABİR

Bakmadan Geçme