Aziz Son Bölüm 27. Bölüm Tek Parça İzle

Hatay seçimlerinin gerçekleştirilecek olması basının ilgisini çeker. Pierre, Hatay'ın demokrasi ile tanışacağını müjdelerken Aziz'in hedefinde Hatay'a gelen gazetecilerden Zehra vardır! Aziz, Pierre'in gerçek yüzünü ortaya çıkarabilmek için güven kazanmalıdır!

Seçim telaşı yaşayan Hatay da beklenmeyen bir gelişme olur. Pierre'in planı yolunda ilerlerken Kenan aile geçmişini açıklamaya karar verir. Ancak Aziz yaşananların izini sürmektedir. Her ne yaşanılmış olursa olsun gerçeklerin ortaya çıkma gibi bir huyu vardır! Gün sonunda kazanan kim olacaktır?

Aziz 27. Bölüm canlı yayın izlemek için tıkla

Aziz 26. bölümünde Kenan, Efnan'ı kaçırdı. Aziz her yerde sevdiği kadını ararken iki ayrı mektup aldı. Mektuplarda Efnan'ın olabileceği iki farklı adres yazıyordu. Tuzağa çekilen Aziz çaresizdi. Aziz ve Adem iki ayrı yere doğru yola çıktı.

Aziz'in gittiği kulübede Pierre, Kenan ve Efnan vardı. Adem'in gittiği kulübede büyük bir patlama yaşanırken; Pierre, Kenan ve Aziz'in bulunduğu kulübeden ise bir silah sesi duyuldu. Vurulan kişi kimdi? Adem'e ne olacaktı? Nefeslerin tutulduğu anlardan sonra izleyiciler tüm bu soruların yanıtını merakla bekliyor.

Aziz 27. Bölüm 27 Mayıs Tek Parça İzlemek için tıkla

Aziz 27. Bölüm 1. Fragman 'Bu sefer canını alırım!'

Bakmadan Geçme