• Haberler
  • Yerel
  • 'Allah Belanı Versin Nurettin Pankartı' Merak Konusu Oldu

'Allah Belanı Versin Nurettin Pankartı' Merak Konusu Oldu

Kocaeli'nin Başiskele İlçesinde iki katlı bir binanın yüzeyine asılan 'Allah Belanı Versin Nurettin' Yazısı merak konusu oldu? Nurettin kim? Neden böyle bir yazı asıldı herkes tarafından merak edilen husus oldu.

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde, bir okulun yanında bulunan binaya asılan sprey boya ile hazırlanmış, yaklaşık 3x3 ebatında ki esrarengiz afiş, hem bölge sakinlerini hem de öğrencileri şaşkınlığa uğrattı.

MAHALLELİ NURETTİN'İN PEŞİNDE

Seymen Caddesi'ndeki bir binaya asılan ve "Allah Belanı Versin Nurettin" yazan bu afiş, mahallede büyük merak uyandırdı.

Gözlerine inanamayan vatandaşlar ve öğrenciler, bu afişin neden ve kim tarafından asıldığını anlamaya çalışırken, mahalleli de Nurettin'in kimliğini keşfetmek için adeta dedektif gibi iz sürmeye başladı. Bölge sakinleri, tanıdıkları bütün Nurettin'leri sorgulayarak bu esrarengiz mesajın arkasındaki hikayeyi çözmeye çalışıyor.Bu beklenmedik afiş ve ortaya çıkan manzara, komşular arasında hem hafif gülümsemelere sebep oldu hem de "Kim bu Nurettin ve neden böyle bir mesaj asıldı?" sorularını akıllara getirdi.

'Allah Belanı Versin Nurettin Pankartı' Merak Konusu Oldu

Mahalleden konu ile alakalı paylaşım yapanlar, aldatılan bir kadının isyanını dile getirdiğini sevgilisi tarafından aldatılan kadının intikam için bunu yaptığı söyleniyor.

 

 

Bakmadan Geçme