• Haberler
  • Gündem
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şimdi de Ali Yerlikaya ile Görüşecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şimdi de Ali Yerlikaya ile Görüşecek

Türkiye'nin gündemine oturan organize suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan davasında sular durulmuyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yakından takip ettiği gelişmelere ilişkin kurmaylarından tek tek bilgi alıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ayhan Bora Kaplan davasına ilişkin İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’yı görüşmek üzere Beştepe’ye çağırdığı belirtildi.

Dün akşam MİT Başkanı İbrahim Kalın ve Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile görüşen ve yaşanan gelişmeler hakkında bilgi aldığı belirtilen Erdoğan’ın bugün de İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile görüşeceği belirtildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile de görüştüğü ve Soylu’nun Erdoğan’a yapılan operasyonun sadece 3 emniyet mensubu ile sınırlı olmadığını söylediği iddia edildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın 16.00’da gerçekleşmesi beklenen görüşme nedeniyle TBMM’de katılacağı toplantıyı iptal ettiği belirtildi.

Öte yandan İçişleri Bakanlığı kaynaklarının ise böyle bir toplantı olmayacağını belirterer iddiaları yalanladığı ifade ediliyor.

MUHABİR

Bakmadan Geçme