• Haberler
  • Spor
  • Ali Koç'un Parmağına Ne Oldu? Ali Koç'un Parmağı Kongrede mi Yaralandı?

Ali Koç'un Parmağına Ne Oldu? Ali Koç'un Parmağı Kongrede mi Yaralandı?

Aziz Yıldırım ile Ali Koç Habertürk TV'de canlı yayında karşı karşıya geliyor. Yıldırım ve Koç, kozlarını paylaşırken Ali Koç'un parmağının sarılı olması dikkat çekti. Milyonlarca kişi Ali Koç'un parmağına ne oldu? Parmağındaki yara kongrede mi oldu? sorusunun cevabı merak konusu oldu.

Fenerbahçe başkanlık seçimine giderken tarihi bir canlı yayın gerçekleşiyor. Başkan adayları Aziz Yıldırım ile Ali Koç, Habertürk TV'de Ahmet Selim Kul moderatörlüğünde kamuoyunun merak ettiği soruların cevaplarını arıyor.

Ali Koç'un aylardır ısrarla canlı yayın teklifi Aziz Yıldırım tarafından son dakka da kabul gördü. Aziz Yıldırım ve Ali Koç, Habertürk TV binasına giderek programa katıldı.

Program başlamadan önce Aziz Yıldırım, Ali Koç'a zeytin dalı uzattı. Yıldırım, "Başkan gel bir öpüşelim de yeni bir sayfa açalım. Bütün Fenerbahçeliler görsünler" diyerek ilk adımı attı. Ali Koç ise Yıldırım'ın bu adımına kayıtsız kalmayarak Yıldırım ile öpüştü.

Ali Koç ile Aziz Yıldırım arasında FETÖ polemiği yaşanırken Ali Koç Yıldırım'ın kendisini FETÖ'cülükle suçladığını ifade etti. Ali Koç Yıldırım'ın evrak dağıttığını ifade ederken Yıldırım kesinlikle böyle bir evrak dağıtmadığını söyledi.

ALİ KOÇ'UN PARMAĞINA NE OLDU?

Program'da Mourinho'nun transferiyle ilgili Aziz Yıldırım'ın iddiaları ve transfer ücretiyle ilgili konularda konuşulurken izleyenlerin dikkatini Ali Koç'un sol el işaret parmağı dikkat çekti.

Sol el parmağı sarılı olan Ali Koç'un parmağına ne olduğu kamuoyunun en çok merak ettiği konu oldu. Milyonlarca kişi Ali Koç'un sol el parmağına ne oldu? sorusunun cevabını merak etti.

Ali Koç'un parmağı kongrede mi yaralandı? Sorusu da merak konusu olurken gerçek bambaşka çıktı.

Ali Koç, geçtiğimiz günlerde yaptığı basın toplantısında parmağı ile ilgili sır perdesine yönelik açıklamada bulunmuştu.

Ali Koç'un parmağındaki sorun kongre sürecinde olmuş değil. Ali Koç parmağı ile ilgili yaptığı açıklamada, "Geçen hafta İzmir'deydik. Meşale aktı parmağıma." ifadesine yer vermişti.

ALİ KOÇ'UN OTURUŞ ŞEKLİ GÜNDEM OLDU

Öte yandan programda Ali Koç rahatlığı ile dikkat çekerken oturuş şekli de kameralara yansıdı. Konuşmasında Aziz Yıldırım'a sürekli sorular yönelterek Yıldırım'dan açıklamalar almaya çalışan Ali Koç'un program esnasında görüntülere yansıyan oturma şekli gündem oldu.

Ali Koç'un ayak ayak üstüne atarak rahat bir şekilde oturduğu görüntü sosyal medya platformlarında gündem oldu.

Ali Koç'un Parmağına Ne Oldu? Ali Koç'un Parmağı Kongrede mi Yaralandı?

Bakmadan Geçme