• Haberler
  • Spor
  • Acun Ilıcalı, Aziz Yıldırım Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu!

Acun Ilıcalı, Aziz Yıldırım Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu!

Acun Ilıcalı, asılsız iddia ve hakaretleri için Aziz Yıldırım'a 10 milyon TL'lik tazminat davası açtı.

Yağız Sabuncuoğlu'nun iddiasına göre; Acun Ilıcalı'nın, Aziz Yıldırım asılsız iddia ve hakaretleri için İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunduğunu ve 10 milyon liralık tazminat davası açtığını belirtti.

AZİZ YILDIRIM ÇOK AĞIR KONUŞMUŞTU

Aziz Yıldırım, geçtiğimiz gün Enver Aysever’in YouTube’daki programına konuk olmuş ve Ilıcalı hakkında “Acun FETÖ’cülere pasaport veriyormuş, Adnan Oktar meselesine girersem sokağa çıkamaz” demişti.

AZİZ YILDIRIM NE DEMİŞTİ?

"Acun, kaşınıyor. Kaşınmasın. Çıkmış bu gece bir televizyon programında benim hakkımda konuşuyor. Mourinho ile Londra'da görüşmüşüm. Yanlış biliyor, Londra'da değil Roma'da görüştüm. Geri zekâlı Acun" dedi ve şunları ekledi.

2016 ya da 2017 yılında basketbol takımımız Beşiktaş'ı yenerek şampiyon olmuştu. O şampiyonluk eğlencesinde Acun da vardı. İki tane Dominik varmış. İşte bu Dominik'te Fetöcülere pasaport ve oturma izni veriyormuş dediler."

"Uçakları takip etsinler"

"Kendisiyle konuştum ve yapma dedim. Yapmıyorum, etmiyorum dedi ama yapıyormuş. Öğrendik sonradan. Ayrıca Acun'un oraya kalkan özel uçakları da takip etsinler başka bir şey demiyorum. Adnan Oktar'a sadece 1 sene gittim diyor ama 9 sene gitmiş. Hakkında yazılan 3 bin 500 sayfalık fezlekeyi okudum."

"Devletle kavga edilmez"

Aziz Yıldırım, "Acun, Cumhurbaşkanından yetki almış gibi her şeye garanti veriyor. O işleri ben hallederim diyor. Listelerine bakıyoruz hükümete yakın isimler var. Fetö'ye yakın isimler var. Devletle kavga edilmez ama siyaset ile de işimiz olmaz" diyerek sözlerini noktaladı.

Bakmadan Geçme