• Haberler
  • Yerel
  • Açık Alanda Dans Eden Bir Gruba, 50 Kişi 'Tekbir-Allah-u Ekber' Diyerek Saldırdı

Açık Alanda Dans Eden Bir Gruba, 50 Kişi 'Tekbir-Allah-u Ekber' Diyerek Saldırdı

Diyarbakır'da bir dans okulunun açık alanda düzenlediği dans etkinliğine 50 kişilik bir grup, 'Tekbir-Allah-u Ekber' diyerek saldırdı.

50 KİŞİ SALDIRDI

Diyarbakır'ın Kayapınar İlçesi'nde bulunan Tema Park, dün akşam saatlerinde bir dans gösterisine ev sahipliği yaptı. Ancak bu etkinlik, beklenmedik bir olaya sahne oldu. Güneydoğu Ekspres'in raporuna göre, gösterinin başlamasıyla birlikte parka yaklaşık 50 kişilik bir grup geldi. Bu grup, tekbir sesleriyle dans gösterisini böldü ve katılımcılara saldırdı. Saldırıda kullanılan sandalyeler nedeniyle iki kişi yaralandı.

Olay üzerine bölgeye acil sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralananlar ambulansla hastaneye kaldırılırken, saldırıya uğrayanlar şikayetçi oldu.

MİLLETVEKİLİ ADALET KAYA OLAYI ŞİDDETLE KINADI

Bu saldırıya tepkiler de gecikmedi. Diyarbakır Milletvekili Adalet Kaya, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada olayı şiddetle kınadı. Kaya, "Bu kentte, bu coğrafyada 'Hizbullah' rüyası görenlerin bu tür eylemlerden vazgeçmeleri gerektiğini" vurguladı ve "Haddinizi bilin! Bu halkın sokaklarında, parklarında bu tür eylemlere yer yok" ifadelerini kullandı.

 

 

MUHABİR HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme