• Haberler
  • Spor
  • A Milli Takım Avusturya Karşısına Forvetsiz mi Çıkıyor? Cenk ve Semih Neden Oynamıyor?

A Milli Takım Avusturya Karşısına Forvetsiz mi Çıkıyor? Cenk ve Semih Neden Oynamıyor?

A Milli Takım Avusturya ile kritik maça çıkacak. Türkiye saati ile 22.00'da başlayacak maç öncesi açıklanan ilk 11 tartışma konusu oldu. Kadroda Cenk Tosun ve Semih Kılıçsoy gibi forvet mevkiindeki oyuncuların yer almaması Türkiye forvetsiz mi sahaya çıkacak? sorularını da beraberin de getirdi.

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 son 16 turu maçında Avusturya ile karşı karşıya gelecek. Almanya'nın Leipzig kentiyle aynı adı taşıyan stadyumda oynanacak karşılaşma bu akşam saat 22:00'de başlayacak. Turu geçen taraf, çeyrek finale yükselecek.

İLK 11'LER

AVUSTURYA: Pentz, Posch, Danso, Lienhart, Mwene, Seiwald, Sabitzer, Baumgartner, Laimer, Schmid, Arnautovic

TÜRKİYE: Mert, Mert Müldür, Merih, Abdülkerim, Ferdi, İsmail, Kaan Ayhan, Orkun, Kenan, Barış Alper, Arda Güler

Mücadeleyi Portekizli hakem Artur Soares dias yönetecek. Dias'ın yardımcılıklarını aynı ülkeden Paulo Soares ve Pedro Ribeiro yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi, Ukrayna Futbol Federasyonundan Mykola Balakin olacak. Portekizli Tiago Martins ise var görevini üstlenecek.

CENK VE SEMİH NEDEN YOK? 

İlk 11'de Cenk Tosun ve Semih Kılıçsoy'un yer almaması A Milli Takım'ın Avusturya karşısına forvetsiz çıktığı yönünde yorumların yapılmasına neden oldu.

Çekya karşısında oyuna sonradan giren ve galibiyet golünü atan Cenk Tosun'un oynamasına kesin gözüyle bakılırken Montella'nın golcü oyuncuya şans vermemesi karşılaşma öncesi tartışmalara neden oldu.

Bakmadan Geçme