• Haberler
  • Spor
  • A Milli Futbol Takımı Galibiyete Hasret Kaldı! Polonya: 2 - Türkiye: 1

A Milli Futbol Takımı Galibiyete Hasret Kaldı! Polonya: 2 - Türkiye: 1

A Milli Futbol Takımımız, EURO 2024 öncesi son test maçında Polonya'nın konuğu oldu. Oynanan müsabakayı Polonya, 90'da bulduğu gol ile 2-1 kazandı.

A Milli Futbol Takımı'mız, EURO 2024 öncesindeki son hazırlık maçında deplasmanda Polonya ile karşı karşıya geldi. Ay-yıldızlılar, sahadan 2-1 mağlubiyetle ayrıldı.

Varşova'daki PGE Narodowy Stadyumu'nda oynanan müsabakayı Polonya 2-1'lik skorla kazandı. Polonya'nın gollerini 12. dakikada Swiderski ve 90'da Zalewski kaydetti.

A Milli Futbol Takımı'nın golü ise 77. dakikada Barış Alper Yılmaz'dan geldi.

79. dakikada Polonya kalecisi kalesini terk ettiği pozisyonda Kerem Aktürkoğlu topu önünde buldu. Kerem Aktürkoğlu'nun taç çizgisinden yaptığı vuruşta top üst direkten auta gitti.

SEMİH KILIÇSOY İLK KEZ 11’DE

Beşiktaş forması giyen Semih Kılıçsoy, A Milli Futbol Takımı’nın Polonya ile oynadığı hazırlık maçına ilk 11’de başladı. Semih Kılıçsoy, A Milli Takım formasıyla ilk kez bir maçta sahaya ilk 11'de çıktı. 18 yaşındaki futbolcu, 46'ncı dakikada yerini Barış Alper Yılmaz'a bıraktı. Öte yandan genç futbolcu, İtalya ile oynanan hazırlık maçının son dakikalarında oyuna dahil olmuştu.

ZEKİ ÇELİK VE AHMETCAN KAPLAN KADRODA YER ALMADI

Milli futbolcular Zeki Çelik ve Ahmetcan Kaplan, Polonya ile oynanan hazırlık maçının kadrosunda yer almadılar. Kadroda yer almayan bu iki oyuncunun hafif sakatlıkları olduğu öğrenildi.

GALİBİYET YÜZÜ GÖREMEDİ

Milliler, 2'si Mart, 2'si de Haziran ayı olmak üzere oynadığı 4 hazırlık karşılaşmasının 3'ünden mağlubiyet birinden de beraberlikle ayrıldı.

Millilerin son 4 hazırlık maçı ve alınan sonuçlar şu şekilde

0-1 Macaristan 
1-6 Avusturya  
0-0 İtalya
1-2 Polonya

Bakmadan Geçme