• Haberler
  • TV
  • 23 Şubat Cuma 2024 Reyting Sonuçları! Kızılcık Şerbeti Yalı Çapkını

23 Şubat Cuma 2024 Reyting Sonuçları! Kızılcık Şerbeti Yalı Çapkını

23 Şubat Cuma 2024 Reyting Sonuçları! Kızılcık Şerbeti Yalı Çapkını... TV'de reyting mücadelesi kıyasıya devam ediyor. Özellikle cuma günü en çok izlenen diziler izleyici ile buluşuyor. Peki 23 Şubat'ta hangi dizi daha çok izlendi?

23 ŞUBAT CUMA REYTİNG SONUÇLARI:

23 Şubat Cuma gününe ait reyting sonuçları açıklandı. İşte sonuçlar.

ATV'de Ateş Kuşları bu hafta 40.bölümü ile ekranlara geldi. Geçtiğimiz hafta listede 10.sırada yer bulabilen Ateş Kuşları'da düşüş sürecek mi?

Kanal D'de Arka Sokaklar izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Bu hafta 665.bölümü yayınlanan Arka Sokaklar artık reytinglerde istediğini elde edemez oldu. Daha önceki haftalarda gün değişikliğine de giden Arka Sokaklar düşüş yaşamaya devam ediyor.

Star TV'de Yalı Çapkını rüzgarı esmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta 1.sıraya oturan Yalı Çapkını bugün yine bomba bir bölümle ekranlara geldi. Dizinin yine ilk ikide yer alması bekleniyor.

Show TV'de Kızılcık Şerbeti 52.bölümü ile izleyicinin karşısına geçti. Bazı bölümleri ile ilk sıraya yükselen Kızılcık Şerbeti geçen hafta 2.sıradaydı. Bu hafta yine en çok izlenen dizi olmaya aday.

NOW TV'de Gaddar 6.bölümü ile yayınlandı. Her ne kadar istediği reytingi elde edemese de yine de ilk 10'a girmeyi başaran Gaddar geçen hafta 7.sıraya yerleşmişti. Gaddar'ın bu hafta yükselişini sürdürmesi bekleniyor.

TRT 1'de yeni dizi Kara Ağaç Destanı ilk bölümü ile ekranlara geldi. Yayın hayatına merhaba diyen dizinin reyting sonuçları merakla bekleniyor. Ancak sosyal medyadaki hareketlilik dikkate alınırsa dizinin ilk 10'a girmesi zor gibi görünüyor.

GEÇEN HAFTAKİ REYTİNG SONUÇLARI:

 

TOTAL İLK 10 PROGRAM


1    YALI CAPKINI    STAR TV
2    KIZILCIK SERBETI    SHOW TV
3    MUGE ANLI ILE TATLI SERT    ATV
4    ESRA EROL'DA    ATV
5    KIZILCIK SERBETI (OZET)    SHOW TV
6    YALI CAPKINI (OZET)    STAR TV
7    GADDAR    NOW
8    SELCUK TEPELI ILE NOW ANA HABER    NOW
9    ARKA SOKAKLAR    KANAL D
10    ATES KUSLARI    ATV

Bakmadan Geçme