• Haberler
  • Gündem
  • 23 Nisan Gösterisinde Çocuğa Dilan Polat Taklidi Yaptırdılar

23 Nisan Gösterisinde Çocuğa Dilan Polat Taklidi Yaptırdılar

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı yurt genelinde büyük bir coşkuyla kutlanırken, bir okulda düzenlenen kutlama etkinliği tepkileri de beraberinde getirdi.

Bir okulun 23 Nisan gösterinde küçücük bir çocuğa 5 aydır tutuklu bulunan Dilan Polat taklidi yaptırıldı. Polat'ın şarkısıyla dans eden çocuğun daha sonra çocuk polisler tarafından götürüldüğü gösteri vatandaşların tepkisini çekti.

Ülkenin her yerinde gösterilerle kutlanan 23 Nisan'da bir okulun öğrencisine yaptırdığı Dilan Polat taklidi tepki çekti.

Çocuklar tarafından yapılan gösteride pembe elbise giyerek saçına sahte dolar takılan küçük bir kız çocuğu Dilan Polat'ın Enerci ismindeki şarkısıyla dans etti.

Gösterinin devamında polis kostümü giyen öğrenciler, Dilan Polat taklidi yapan öğrenciyi götürüyor. Kısa sürede sosyal medyada yayılan görüntüler tepki çekti.

Öğretmenlerin böyle bir gösteriye izin vermesine sinirlenen vatandaşlar "Böyle öğretmenlerin okulla ilişiği kesilsin" yorumu yaptı.

Toplumun her kesiminden görüntülere ilişkin tepkiler devam ederken Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın devreye girmesi çağrısında bulunuldu.

MUHABİR

Bakmadan Geçme