• Haberler
  • Magazin
  • 23 Bin TL Karşılığında Bilinçaltı Temizliği Yaptığını İddia Eden Şebnem Tacigut'un Videoları Gündem Oldu

23 Bin TL Karşılığında Bilinçaltı Temizliği Yaptığını İddia Eden Şebnem Tacigut'un Videoları Gündem Oldu

Bireysel Kuantum ve Bilinçaltı seansları yaptığını iddia eden ve kendisini Kuantum Düşünce Tekniği Eğitmeni olarak adlandıran Şebnem Tacigut'un aldığı ücret ve videoları gündem oldu.

Kuantum Düşünce Tekniği Eğitmeni olduğunu söyleyen Şebnem Tacigut’un bilinçaltı temizliği yaptığını iddia ettiği ve katılım ücreti 23 bin TL olan eğitimleri sosyal medyada gündem oldu.
Şebnem Tacigut’un bilinçaltı eğitimlerinden sadece birisine ait olduğu iddia edilen videoda salonu dolduran onlarca kişiye karşı yaklaşımı ve aldığı ücret tartışma konusu oldu.
Videoda gözleri kapalı bir şekilde adeta hipnoz olmuş gibi duran çoğunluğu kadın Tacigut’un verdiği direktifler doğrultusunda hareket ettiği görülüyor.
Eğitime katılanlarla birlikte kendisinin de duygusal anlar yaşadığı görülen videoda katılımcıların büyük çoğunluğunun ağladığı görülüyor.
Web sayfası da bulunan ve eğitim programlarını sayfasından da ilan eden Tacigut’un kim olduğu merak konusu oldu.
Eğitim videolarının sosyal medyada paylaşılmasıyla birlikte Tacigut ve aldığı ücret gündem oldu. 

ŞEBENM TACİGUT KİMDİR?

28.11.1974 İstanbul doğumlu olan Şebnem Tacigut yay burcudur. İlk, orta ve lise eğitiminden sonra İstanbul Üniversitesi mezunu olan Şebnem Tacigut, iş yaşamına finans müdürü olarak başladı ve uzun yıllar kurumsal şirketlerde çalıştı. 2004 yılında, ilahi işaretlerinde yardım alarak, hayatında bir dönüşüm yaşama ihtiyacı hissetti.

Bedensel, ruhsal, duygusal ve fiziksel iyileşmenin arayışıyla Mikai Usi Reiki Kök Ağacı’nda bulunan Hocalar ile tanıştı ve  sonrasında alanında uzman yurtdışı ve yurt içi çeşitli hocalardan enerji şifacılığı egitimini almaya başladı. “Reiki Evrensel Yaşam Enerjisi” ile başlayan dersler, “Çakra Dengeleme”, “Kişisel Gelişim” ve “Pozitif Düşünce” eğitimleri ile devam etti. Tacigut, 2007 yılında “Reiki Master Hocalık’’ unvanını almaya hak kazandı.

Kişisel dönüşümünde Kuantum Düşünce Tekniği Eğitimi, Bilinçaltı Uzmanlığı, bununla ilgili kamplar ve diğer eğitimler alarak kurumsal olarak 2014 yılında aktif olarak faaliyet göstermeye başlamıştır.
2019 yılı itibari ile Şebnem Tacigut Yaşam Akademisi’ni açarak eğitimlerini ve seanslarını bu çatı altında sürdürmeye başlamıştır.
“Kişisel Gelişim ve Farkındalık” dersleri veren Tacigut, “Bireysel Kuantum ve Bilinçaltı” seansları uygulamakta, Kuantum Drama Uygulayıcılık Level 1-2-3 seviyelerinde hocalık ve Reiki Master hocalık eğitimi veriyor.
 

Bakmadan Geçme