Rahmi Koç özür diledi

İzmir'de bir hastane açılışında anlattığı fıkrayla tepkileri üzerine çeken Rahmi Koç sosyal medyada ağır bir şekilde eleştirildi.Daha sonrasında Koç özür mesajı yayınladı.

İzmir'deki bir açılışta Koç ailesinden Ali Koç ve Semahat Arsel'in yanı sıra, eski Başbakan Binali Yıldırım, İzmir Valisi Süleyman Elban, Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ve Balçova Belediye Başkanı Onur Yiğit de yer aldı. Odalar gezilirken Rahmi Koç'un anlattığı fıkrası, bir anda ülkenin gündemine oturdu.

Görüntülere yansıyan anlarda Rahmi Koç'un, anlattığı fıkraya protokolün gülerek karşılık vermesi ise başka bir eleştiri konusu oldu.

Artan tepkiler üzerine İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, görüntüler üzerinden "Halkın Bir Kesimini Alenen Aşağılama" suçlamasıyla resen soruşturma başlattığını duyurdu. İş dünyasını sarsan bu adımın ardından Adalet Bakanı Akın Gürlek, resmi sosyal medya hesabından oldukça net bir mesaj paylaştı.

Rahmi Koç özür diledi

RAHMİ KOÇ ÖZÜR DİLEDİ
Gelişmelerin ardından Koç Holding'in resmi sosyal medya hesabından, Rahmi Koç imzalı bir özür mesajı paylaşıldı.

Mesaja "Herhangi bir kimliği hedef alma niyeti taşımadığım sözlerim için içtenlikle özür diliyorum. Üzüntümü samimiyetle paylaşmak isterim" ifadeleri yer aldı.

Bakmadan Geçme