Probiyotik deposu ev yapımı kefir Dr. Ender Saraç

Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler 44. Bölümümde; Şef Özge Şahin Kefir yapımını gösterirken Prof. Dr. Orhan Tarçın ve Dr. Ender Saraç probiyotik üzerine yorumlar yaptı.

Malzemeler;

500 gr süt

15 gram kefir mayası

Bağırsakları çalıştıran ve tembelleştiren besinler neler?

Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler 44. Bölümünde; Mide ve bağırsaklar konusunda değerli bilgiler veren Prof. Dr. Orhan Tarçık bağırsakları çalıştıran ve tembelleştiren besinleri örneklendirerek anlattı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu