- Haberler
- Siyaset
- Mahmut Tanal, Şişli'de polis ablukasına alındı, gözaltıları durdurmaya çalıştı! İşte tüm detaylar
Mahmut Tanal, Şişli'de polis ablukasına alındı, gözaltıları durdurmaya çalıştı! İşte tüm detaylar
CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, Şişli'de polis ablukasına alınırken görüntülendi. Tanal 'Bu milletvekili kartını bana millet verdi, 86 milyon verdi. Ne demek yolumu kesiyorsunuz? Gittiğim her yerde çevremi sarmayın.' dedi.
1 Mayıs’ta sadece Taksim’i değil tüm İstanbul abluka altına alındı. İstanbul Valiliği’nin İstanbul Valiliği'nin halkı meydana sokmamak amaçlı koyduğu yasaklar kapsamında, sabahın erken saatlerinde Taksim Meydanı'na çıkan tüm yollar trafiğe kapatıldı.
Kapanan yollarda ve meydanlarda vatandaş polisin sert müdahalesiyle karşı karşıya kalırken bu noktalardan biri ise Mecidiyeköy Meydanı oldu.
MAHMUT TANAL ABLUKAYA ALINDI
Mecidiyeköy’de polisin ablukası altında kalanlardan biri ise CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal oldu. Polisin ablukasına sert tepki gösteren Tanal, “Çevremizi niye sardınız? Yolumu niye kesiyorsunuz? Ben milletvekiliyim.” diye tepki gösterdi.
Milletvekili kartını gösteren Tanal, “Bu kimliği babanız mı verdi bana millet verdi babanız bana vermedi kimliği. Neden yolumu kesiyorsunuz? Gittiğim yerde çevremi sarmayın. Bu ülkede ne kadar emniyet mensubunun da suç işlediğini biliyoruz. Milletvekilini suçlu gösteremezsiniz. Adam işine gidecek işine bırakmıyor, evine gidiyor evine bırakmıyor.” diyerek duruma isyan etti.
CHP Şanlıurfa MilletvekiliMahmut Tanal, Şişli'de polis ablukasına alınırken görüntülendi. pic.twitter.com/KPDI4EyEsI
— Muhabir (@Muhabirhbr) May 1, 2025
Milletvekili Mahmut Tanal, Mecidiyeköy’deki 1 Mayıs gözaltılarını engellemek için gözaltı aracına çıkıp, girişe izin vermedi.
CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, Mecidiyeköy’deki 1 Mayıs gözaltılarını engellemek için gözaltı aracına çıkarken görüntülendi.pic.twitter.com/vE2knIIGFk
— Muhabir (@Muhabirhbr) May 1, 2025
Bakmadan Geçme





