DOLAR

32.3

EURO

35.01

ALTIN

2325.367

BIST 100

9055.66

Muhabir

Annenin Sırrıdır Çocuk Son Bölüm 9. Bölüm 1 Haziran Tek Parça İzle

Eklenme: 01.06.2022 11:58

Annenin Sırrıdır Çocuk Son Bölüm 9. Bölüm 1 Haziran Tek Parça İzle

Başrollerinde İrem Helvacıoğlu, Selin Yeninci, Engin Öztürk ve Olgun Toker'in yer aldığı dizinini yeni bölümünde Saldun Meryem'i sorguluyor. Meryem ise kayınvalidesi tarafından boşanmaya zorlanıyor. Meryem şimdi ne yapacak? İşte Annenin Sırrıdır Çocuk 9. Bölüm Fragmanı ve yeni bölümde yaşanacaklar...

Annenin Sırrıdır Çocuk 9. Bölüm canlı yayın izlemek için tıkla

Tv 8 ekranlarının dizisi Annenin Sırrıdır Çocuk, anneliğn ne kadar kutsal bir değer olduğunu anlatan dizidir. İlk olarak Nisan 2022 tarihinde ekranlara gelmeye başlayan Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi dram türündedir. NTC Medya öncülüğünde ekranlara taşınan Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp üstlenirken, Makbule Kofis kaleme almaktadır. Yönetmen koltuğunda Müge Uğurlar'ın oturduğu Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin çekimleri ise İstanbul'un çeşitli semtlerinde gerçekleştirilmektedir.

Başrollerinde Engin Öztürk, İrem Helvacıoğlu, Olgun Toker ve Selin Yeninci'nin yer aldığı Tv 8 projesi Annenin Sırrıdır Çocuk oyuncu kadrosunda, Ahmet Varlı, Sacide Taşaner, Demet Gül, Selim Erdoğan, Birgül Ulusoy ve Mine Kılıç yer almaktadır.

Annenin Sırrıdır Çocuk 9. Bölüm 1 Haziran Tek Parça İzlemek için tıkla

Annenin Sırrıdır Çocuk 9. Bölüm Fragmanı