Şarkılar Bizi Söyler Son Bölüm 50. Bölüm Tek Parça İzle

Şarkılar Bizi Söyler Son Bölüm 50. Bölüm Tek Parça İzle
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şarkılar Bizi Söyler yeni bölümüyle Cumartesi 20.00'da Kanal D'de!

Programın bu bölümünde Türk pop müziğine damga vuran şarkılar söylenecek, “90’lardan Günümüze” konseptli programın açılışı “Dert Ortağım” şarkısıyla yapılacak.
Kanal D’nin, yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği müziğin iki büyük ismi Sibel Can ve Hakan Altun ile ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren müzik programı “Şarkılar Bizi Söyler” yeni bölümü ile ekranlara geliyor. Programın bu bölümünde Türk pop müziğine damga vuran şarkılar söylenecek, “90’lardan Günümüze” konseptli programın açılışı “Dert Ortağım” şarkısıyla yapılacak.

Şarkılar Bizi Söyler 50. Bölüm canlı yayın izlemek için tıkla


Şarkılar Bizi Söyler’de unutulmaz 90’lar şarkılarıyla müzik ziyafeti yaşanacak. Yonca Evcimik, “Abone” şarkısıyla başlattığı sahne şovuyla adeta nostalji rüzgârı estirecek.

Abone şarkısının meşhur dansının stüdyoda hep beraber yapılmaya çalışıldığı anlar ise geceye damga vuracak. Yonca Evcimik, hepsi birer hit olan “Kendine Gel, 8.15 Vapuru, Bandıra Bandıra” şarkılarını keyifli dans şovlarıyla unutulmaz kılacak. Yeşim Salkım “Hiç Keyfim Yok” şarkısı ile başlattığı müzik ziyafetini “Deli Mavi, Rüya, Kavanoz Dipli Dünya” şarkılarıyla devam edecek.

Ferda Anıl Yarkın 90’lara damga vuran şarkıları “Sonuna Kadar, Üzülme, Zorlama Güzelim” şarkılarıyla müzik şöleninde yerini alacak. Usta müzisyen Metin Özülkü, “Seninle Olmak Var Ya, Unutulmuş Muydum, Senden Başka” yorumlarına gitarıyla eşlik edecek, müzik ziyafeti ikiye katlanacak.

Şarkılar Bizi Söyler yeni bölümü ile 28 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…

Şarkılar Bizi Söyler 50. Bölüm 28 Mayıs Tek Parça İzlemek için tıkla
Şarkılar Bizi Söyler 50. Bölüm Fragmanı

Bakmadan Geçme