Kaderimin Oyunu Son Bölüm 23. Bölüm Tek Parça İzle

Kaderimin Oyunu Son Bölüm 23. Bölüm Tek Parça İzle
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cemal, oğlunun hastalığıyla hayatının en büyük sınavını verirken kendini derin hesaplaşmaların içinde bulur. Ahmet’in hayata tutunması için tüm Demirhanların seferber olmaları beklenmedik sonuçlara gebe olacaktır. Helin’in Asiye’ye kurduğu sinsi plan, Asiye ve çocuklarını yepyeni bir mücadelenin ortasında bırakır.

Kaderimin Oyunu 23. Bölüm canlı yayın izlemek için tıkla

Genç yaşında iki çocuğuyla mücadele veren, tüm yoksunluğuna rağmen kendini çocuklarının mutluluğuna adayan, onlara hem anne hem de baba olan Asiye’nin hayatı, gözünden sakındığı kızı Nergis’in başına gelen felaketle tepetaklak olur.

Bunun üzerine kızını korumak uğruna, çocuklarıyla beraber dönüşü olmayan bir yolculuğa sürüklenen Asiye’nin yolu, kendilerine yardım eden hiç tanımadığı bir yabancı olan Mahir ile kesişir. İnsani duygularla onlara yardımcı olan ve arabasına alan Mahir, verdiği bu kararla hem kendisinin hem de Asiye ve çocuklarının kaderini değiştireceğinden henüz habersizdir. Mahir sayesinde Demirhan Konağına sığınan Asiye için bu bir kurtuluş değil, yepyeni bir savaşın başlangıcıdır.

Kaderimin Oyunu 23. Bölüm 27 Mayıs Tek Parça İzlemek için tıkla

Kaderimin Oyunu 23. Bölüm Fragman

Kaderimin Oyunu 23. Bölüm 2. Fragman

Bakmadan Geçme