DOLAR

32.36

EURO

34.94

ALTIN

2324.121

BIST 100

0

Muhabir

Evlilik Hakkında Her Şey Son Bölüm 32. Bölüm Tek Parça İzle

Eklenme: 24.05.2022 12:02

Evlilik Hakkında Her Şey Son Bölüm 32. Bölüm Tek Parça İzle

Erman’ın oğlu olmadığını öğrenen Bora’nın tüm dünyası başına yıkılır. Erman, Çolpan ve Sanem her yerde Bora’yı aramalarına rağmen bir türlü ona ulaşamazlar. Bora’nın kendisini terk ettiğini düşünen Sanem’i büyük bir sürpriz beklemektedir.

Bora karanlık geçmişinin izlerini takip ederek biyolojik babası hakkında sarsıcı bilgilere ulaşır. Çolpan sebep olduğu şeyden ötürü büyük bir vicdan azabı yaşar ve kızlarının hayatındaki rolünü sorgulamaya başlar.

Evlilik Hakkında Her Şey 32. Bölüm canlı yayın izlemek için tıkla

Başarılı gurbetçi futbolcu Deniz Kassel ve ünlü manken Tanem arasındaki evlilik sözleşmesi krizi, Azra ve Efe’nin ilişkisinin sürpriz bir şekilde sınanmasına sebep olacaktır. Bora’yı içine düştüğü karanlıktan kurtarmaya kararlı olan Sanem, hayatının kumarını oynamaya karar verir.

Evlilik Hakkında Her Şey 32. Bölüm 24 Mayıs Tek Parça İzlemek için tıkla

Evlilik Hakkında Her Şey Her Salı 20.00'de FOX'ta!

Başarılı bir boşanma avukatı olan Azra Günay, işinin duayeni olan annesi Çolpan Cevher ve dik başlı kardeşi Sanem Cevher ile İstanbul’un tanınmış ve nüfuzlu insanlarının davalarına bakmaktadır. Küçük kız kardeşi Güneş ise anne ve ablalarının aksine hukuk dünyasından uzak bir yaşam sürmeyi tercih etmektedir. Azra hukuk fakültesinden mezun olduktan sonra kendisi gibi avukat olan Sergen Günay’la evlenmiş ve üç çocuk dünyaya getirmiştir. Mesleği gereği şahit oldukları ve babasından yediği darbeye rağmen aile ve evlilik kavramlarına sıkı sıkıya bağlı bir kadındır. Tüm bunlara karşın hayatı boyunca görmezden geldiği korkularıyla yüzleşmek zorunda kalacak, kendine yarattığı mükemmel aile tablosu, kocasının ihanetini öğrenmesiyle yerle bir olacaktır.

Cevher ailesine mensup birbirinden çok farklı dört kadının ortak geçmişlerine tepkileri de altından kalkma yöntemleri de birbirinden farklıdır. Bir evliliğin bütün aşamalarını bu dört kadın kahramanımız üzerinden görürüz. Çolpan boşanmış, Azra uzun yıllardır evli, Güneş evlilik arifesinde ve Sanem ise evlilik kavramını tümüyle reddetmektedir. Müvekkillerin hikayelerinin de dahil olmasıyla Evlilik Hakkında Her Şey; aile, aşk, sadakat ve boşanma düzeninin kirli yüzünü gözler önüne sürmekten çekinmeyecek hikayeleriyle seyirciyi buluşturacaktır.

Evlilik Hakkında Her Şey 32. Bölüm 2. Fragmanı | Büyük Finale Son 2!